Lenovo Yoga Tab: Fiyat/Performans Şampiyonu

Moderatör arkadaşlar önce başlığa hakkında yazdı sonra f/p şampiyonu yazmışlar diğer marka fanboyları öldürcek beni ama iyi başlık atmış kim yaptıysa değiştiresim gelmedi eline sağlık :D
Şimdi gelelim asıl konuya bugun tabletin şarjı az dayanıyor vb muhabbeti döndü bugün bunu denedim ve yuzde 90 sarj ile 8 saat dayandı bu surenin 3 saatini ise bilerek youtube için ayırdım çünkü yukarıda 5 saat falan deniyordu. 0 olana kadar video izlesem 9 da olurdu.

Kısacası ben 0 100 9 saat kullandım ama kullanıma göre 7,5 ile 10 saat arası diyebilirim. O beş saat denilen süre ancak her şey maks ayarda oyun oynarsanız verir diye düşünüyorum oyun oynayanlar bunu yazmış

Tableti 144 hz akıllı modda ve yüzde 50 parlaklıkta kullandım, youtube da videoları 1080p izledim
1000001050.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alasım var da nisanda 16.800 ü görmüş tekrar bu tarz bi indirim olursa içim cız eder abi benim tekrar indirime girer mi acaba?. En son kullandığım tablet samsung tab 3 lite :D o derece uzağım piyasaya ekran boyutu falan ne tatmin eder hiç bilmiyorum. Ders için alacağım taksit de olsa iyi olur benim karta 3 taksit varmış bunda. Başka bir seçenek var mı bu tabletten mi ilerlemeliyim ne dersiniz?
Daha o fiyata düşmez muhtemelen tüm tabletler bi zam yedi ama 4 gün önce 19500 peşin 6 taksit verdi hepsiburada suanda 20500 e satıyor 19500 e satan da var tabii ama güvenmek sana kalmış

Ekler

• 1000001029.webp
    1000001029.webp
    19.3 KB · Hit: 22
Son düzenleme:
Moderatör arkadaşlar önce başlığa hakkında yazdı sonra f/p şampiyonu yazmışlar diğer marka fanboyları öldürcek beni ama iyi başlık atmış kim yaptıysa değiştiresim gelmedi eline sağlık :D
Şimdi gelelim asıl konuya bugun tabletin şarjı az dayanıyor vb muhabbeti döndü bugün bunu denedim ve yuzde 90 sarj ile 8 saat dayandı bu surenin 3 saatini ise bilerek youtube için ayırdım çünkü yukarıda 5 saat falan deniyordu. 0 olana kadar video izlesem 9 da olurdu.

Kısacası ben 9 saat kullandım ama kullanıma göre 7,5 ile 10 saat arası diyebilirim. O beş saat denilen süre ancak her şey maks ayarda oyun oynarsanız verir diye düşünüyorum oyun oynayanlar bunu yazmış

Tableti 144 hz akıllı modda ve yüzde 50 parlaklıkta kullandım, youtube da videoları 1080p izledim
Alıntıyı görüntüle

Daha o fiyata düşmez muhtemelen tüm tabletler bi zam yedi ama 4 gün önce 19500 peşin 6 taksit verdi hepsiburada
Bende garanti Bonus var 3 taksit var sadece buna sanırım değişen bir şey mi o taksit fırsatı ki? Ben boyuttan emin olamadım bi teknoloji mağazasına gidip tabletleri görmem lazım ama aklıma yattı boyut harici eyvallah bilgiler için

Bende garanti Bonus var 3 taksit var sadece buna sanırım değişen bir şey mi o taksit fırsatı ki? Ben boyuttan emin olamadım bi teknoloji mağazasına gidip tabletleri görmem lazım ama aklıma yattı boyut harici eyvallah bilgiler için
Herhangi bir tablet almadan önce markası ne olursa olsun kesinlikle mağazada denemek lazım
Burada boyut tercihi için de şunu düşünmen lazım ben tableti kompakt/taşınabilir olduğu için mi alıyorum yoksa daha çok masa başında laptop gibi kullanmak için mi?
Ben 1. Taraftayım ve 12 ile 11 inç arasındaki tabletleri seviyorum çünkü fazla büyük olunca benim için taşınılabilirlik ve kolay kullanım avantajı olmuyor bu kişinin zevkine göre değişen bir şey tabii
Hepsiburada maximum, world, axess ve paraf a peşin 6 taksit yapıyor

Kısacası ben 0 100 9 saat kullandım ama kullanıma göre 7,5 ile 10 saat arası diyebilirim. O beş saat denilen süre ancak her şey maks ayarda oyun oynarsanız verir diye düşünüyorum oyun oynayanlar bunu yazmış

Alıntıyı görüntüle

Daha o fiyata düşmez muhtemelen tüm tabletler bi zam yedi ama 4 gün önce 19500 peşin 6 taksit verdi hepsiburada suanda 20500 e satıyor 19500 e satan da var tabii ama güvenmek sana kalmış
Arkadaşın attığı testte olay 5 saat vermesi değil. Diğer tabletlere göre ne oranda batarya performansı vermesi. 11" 3.2k ekran ve 8800mAh batarya için en yüksek parlaklık 1080p ve 1440p çözünürlükte 5 saat bana uçuk bir senaryo gibi gelmiyor.

Tamam 5 saat vermiyor olsun fakat tablodaki diğer tabletler aynı şartlarda %20 ile %120 arası daha yüksek performans vermiş. Bu da gerçek.

Arkadaşın attığı testte olay 5 saat vermesi değil. Diğer tabletlere göre ne oranda batarya performansı vermesi. 11" 3.2k ekran ve 8800mAh batarya için en yüksek parlaklık 1080p ve 1440p çözünürlükte 5 saat bana uçuk bir senaryo gibi gelmiyor.

Tamam 5 saat vermiyor olsun fakat tablodaki diğer tabletler aynı şartlarda %20 ile %120 arası daha yüksek performans vermiş. Bu da gerçek.
Dostum bazılarına göre yüzde 50 daha fazla pikseli var bazısı 90hz bu 144 Hz parlaklığı da testlerde 800 nitlere çıkmış ki bu da tablodaki bazı tabletlerin iki katı ediyor. Zaten 2 katı fiyata sahip s11 in amoled ekranı ile IPS ekran karşılaştırmak da saçmalığın daniskasi burada sonuç izlediğin videoların türüne göre dahi degisecektir. Tüm bunlar varken nasıl aynı koşullar diyebiliyorsun?

Şimdi sana sorayım Lamborghini ve Tofaşi en yüksek hızda kullanıp Tofaş daha az yakıyor demek mantıklı mı sence? Oradaki tabletlerin maks ayarında bu tableti kullansan bu da hemen hemen o kadar veriyor

144hz akıllı modda yüzde 50 parlaklıkta 3 saat 1080p YouTube izledim sırf bu konuyu tartıştığımiz icin ve 1 saatte yüzde 10 şarj yedi

Ayrıca konuyu güncelledim ve resimlere de bakarsan çok çok verimli bir tablet olduğunu görürsün. Baz aldığınız resimdeki tabletler ile aynı ekran ayarlarında batarya performasının daha iyi olduğu test edilmiş

Son düzenleme:
Ana konuyu tamamen guncelledim merak edenler baştan okuyabilir :)

Beyler bu tablette ders çalışma için neler var, araştırdım ama ne ytde bunun hakkında içerik gördüm ne bir şey. Yks çalışmak için alacağım da samsung tab s10 fe çok daha iyi duruyor o konuda. Kendi uygulaması var mı, destek sağlıyor mu vs bu soruları kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Beyler bu tablette ders çalışma için neler var, araştırdım ama ne ytde bunun hakkında içerik gördüm ne bir şey. Yks çalışmak için alacağım da samsung tab s10 fe çok daha iyi duruyor o konuda. Kendi uygulaması var mı, destek sağlıyor mu vs bu soruları kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
S10 fe bu tabletle yan yana bile gelemez rakibi s11 olur
Kendi not uygulaması var, yazdığın şeyleri kelimelere çevirme özelliği bu tablette de var
Çizim için 7 8 uygulama denedim en optimize yüklü gelen concepts de çalıştı
Not uygulaması olarak ise goodnotes kullanılıyor ama onda kalem hissiyatı verme özelliği yok diğer markaların kalemi gibi çalışır bunun dışında goodnotes şuan sorunsuz çalışıyor
Kafanda sorun varsa herhangi bir teknoloji mağazasında bu modeli yoksa da plus versiyonunu bulursun (ikisi de aynı kalemi kullaniyor) bu iki modeli denersin

Son düzenleme:
Macbook almanızı tavsiye ederim
Ve tabi ki ikinci el almanız lazım

Toplam Macbook için bütçe ne reis

Dostum niyetin iyi anlıyorum ama her sınava çalışacak adama mac önermene gerek yok bu hafta 4 5 kere daha gördüm bunu yaptığını
tablet alanların çoğu kalemle vb not almak, soru çözmek için alıyor :)

Dostum niyetin iyi anlıyorum ama her sınava çalışacak adama mac önermene gerek yok 4 5 kere daha gördüm bunu yaptığını
tablet alanların çoğu kalemle vb not almak, soru çözmek için alıyor :)
Anladım biraz seriye bağladım herhalde olur böyle

yks ve macbookun alaka seviyesi
Haklısın reis

S10 fe bu tabletle yan yana bile gelemez rakibi s11 olur
Kendi not uygulaması var, yazdığın şeyleri kelimelere çevirme özelliği bu tablette de var
Çizim için 7 8 uygulama denedim en optimize yüklü gelen concepts de çalıştı
Not uygulaması olarak ise goodnotes kullanılıyor ama onda kalem hissiyatı verme özelliği yok diğer markaların kalemi gibi çalışır bunun dışında goodnotes şuan sorunsuz çalışıyor
Kafanda sorun varsa herhangi bir teknoloji mağazasında bu modeli yoksa da plus versiyonunu bulursun (ikisi de aynı kalemi kullaniyor) bu iki modeli denersin
Deneme imkanım yok ilçede yaşıyorum 😁. Tablet özellik vs olarak güzel ama ben direkt pdf açıp üstünde soru çözücem ders videosu izleyeceğim.Onu Samsung Notes çok iyi sağlıyor, ondan aklım ona kayıyor. Çizim işim yok yani. Nebo uygulamasını kullanıyor diyor yapay zeka. Ders çalışma işi beni tatmin eder mi emin olamadım, orasını çözsem iki saniye durmam alırım, öyle diyim.

Hocam Apple ile gram işim olmaz. Sıfır güzelim ürünler dururken ikinci ele hiç bulaşmam hatta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,465
Üyeler
202,617
Son üye
6000-19
Geri