Yağız.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 487
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Moderatör arkadaşlar önce başlığa hakkında yazdı sonra f/p şampiyonu yazmışlar diğer marka fanboyları öldürcek beni ama iyi başlık atmış kim yaptıysa değiştiresim gelmedi eline sağlık 
Şimdi gelelim asıl konuya bugun tabletin şarjı az dayanıyor vb muhabbeti döndü bugün bunu denedim ve yuzde 90 sarj ile 8 saat dayandı bu surenin 3 saatini ise bilerek youtube için ayırdım çünkü yukarıda 5 saat falan deniyordu. 0 olana kadar video izlesem 9 da olurdu.
Kısacası ben 0 100 9 saat kullandım ama kullanıma göre 7,5 ile 10 saat arası diyebilirim. O beş saat denilen süre ancak her şey maks ayarda oyun oynarsanız verir diye düşünüyorum oyun oynayanlar bunu yazmış
Tableti 144 hz akıllı modda ve yüzde 50 parlaklıkta kullandım, youtube da videoları 1080p izledim
Şimdi gelelim asıl konuya bugun tabletin şarjı az dayanıyor vb muhabbeti döndü bugün bunu denedim ve yuzde 90 sarj ile 8 saat dayandı bu surenin 3 saatini ise bilerek youtube için ayırdım çünkü yukarıda 5 saat falan deniyordu. 0 olana kadar video izlesem 9 da olurdu.
Kısacası ben 0 100 9 saat kullandım ama kullanıma göre 7,5 ile 10 saat arası diyebilirim. O beş saat denilen süre ancak her şey maks ayarda oyun oynarsanız verir diye düşünüyorum oyun oynayanlar bunu yazmış
Tableti 144 hz akıllı modda ve yüzde 50 parlaklıkta kullandım, youtube da videoları 1080p izledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha o fiyata düşmez muhtemelen tüm tabletler bi zam yedi ama 4 gün önce 19500 peşin 6 taksit verdi hepsiburada suanda 20500 e satıyor 19500 e satan da var tabii ama güvenmek sana kalmışAlasım var da nisanda 16.800 ü görmüş tekrar bu tarz bi indirim olursa içim cız eder abi benim tekrar indirime girer mi acaba?. En son kullandığım tablet samsung tab 3 liteo derece uzağım piyasaya ekran boyutu falan ne tatmin eder hiç bilmiyorum. Ders için alacağım taksit de olsa iyi olur benim karta 3 taksit varmış bunda. Başka bir seçenek var mı bu tabletten mi ilerlemeliyim ne dersiniz?
Ekler
Son düzenleme: