ege1881
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,699
Yanlış mı anladın zamı savunuyor arkadaş?Savunmayıp ne yapalım hocam?
Yanlış mı anladın zamı savunuyor arkadaş?Savunmayıp ne yapalım hocam?
son zamanlar gördüğüm kadarıyla hibrit araçlarda frenleme konusunda problemler de çıkmaya başlamış. frene basınca durmama ya da kendi kendine fren yapma gibi. karma teknoloji her zaman kötüdür. problemlere gel gel yapar.Hondanin hem hibriti vardı hem de dizeli dizeline göre neredeyse yari yarıya daha az yakıyor özellikle şehir içinde
Bence hibrit de mantıkli çevremde Toyotasini da gördüm hiç sıkıntı cikaranini duymadım ama piyasada isim yapmış olanlari biraz pahalı
Yüksek hızda da hemen hemen aynı yakıyor ancak bunun deposundan kismislar dizelden daha hafif onun da etkisi var tabii modelden modele değişir
Model olarak kıyaslarsam Honda da hrv nin tek sorun motor anı hizlanmalarda biraz daha bağırmaya meyilli olabiliyor sanırsam sebebi motor hacmi ve atmosferik olması ama bu da modelden modele değişir gerci
Elektriklilerin bence de gelişmesi lazım
Onu duymadim japonlardan şaşmamak lazımson zamanlar gördüğüm kadarıyla hibrit araçlarda frenleme konusunda problemler de çıkmaya başlamış. frene basınca durmama ya da kendi kendine fren yapma gibi. karma teknoloji her zaman kötüdür. problemlere gel gel yapar.
Dostum lpg çare diyen adama durduk yere laf atmışsın kimsenin zam savunduğu yok sadece çaresini söyledik konuyu saptırmaya gerek yok iyi forumlar.Yanlış mı anladın zamı savunuyor arkadaş?