⛽Akaryakıta Dev Zam.Pompa Alev Aldı Alev🔥

Hondanin hem hibriti vardı hem de dizeli dizeline göre neredeyse yari yarıya daha az yakıyor özellikle şehir içinde
Bence hibrit de mantıkli çevremde Toyotasini da gördüm hiç sıkıntı cikaranini duymadım ama piyasada isim yapmış olanlari biraz pahalı
Yüksek hızda da hemen hemen aynı yakıyor ancak bunun deposundan kismislar dizelden daha hafif onun da etkisi var tabii modelden modele değişir
Model olarak kıyaslarsam Honda da hrv nin tek sorun motor anı hizlanmalarda biraz daha bağırmaya meyilli olabiliyor sanırsam sebebi motor hacmi ve atmosferik olması ama bu da modelden modele değişir gerci

Elektriklilerin bence de gelişmesi lazım
son zamanlar gördüğüm kadarıyla hibrit araçlarda frenleme konusunda problemler de çıkmaya başlamış. frene basınca durmama ya da kendi kendine fren yapma gibi. karma teknoloji her zaman kötüdür. problemlere gel gel yapar.

son zamanlar gördüğüm kadarıyla hibrit araçlarda frenleme konusunda problemler de çıkmaya başlamış. frene basınca durmama ya da kendi kendine fren yapma gibi. karma teknoloji her zaman kötüdür. problemlere gel gel yapar.
Onu duymadim japonlardan şaşmamak lazım
Ancak şöyle de bir şey var hibrit aslında motoru koruyor, zaten motor gunluk hayatta en çok kalkışlarda zorlanır elektrik motoru hem bunu üstleniyor hem de motora destek olup motorun verimli yerlerde çalışmasını sagliyor
Ne kadar basit o kadar iyi orası doğru iş karmasiklastikca sadece sanayideki ustanın yüzü gülüyor:D

Yanlış mı anladın zamı savunuyor arkadaş?
Dostum lpg çare diyen adama durduk yere laf atmışsın kimsenin zam savunduğu yok sadece çaresini söyledik konuyu saptırmaya gerek yok iyi forumlar.

Geri