Adata 800 Legend 1tb M2 SSD Alınır mı?

emrecldr

80+
Reaksiyon skoru
27
İkinci el alacağım. Sağlığı 97. Okuma yazma 3500-2200 MB galiba. Oyun oynamak için alıyorum dosyalarla işim yok. Okuma yazma hızı ideal mi? Alınır mı?

Kendim aynısını 6/7 ay kullandım . Oyun oynamak için se genelde çoğu aynı seviyedekiler iş görüyor. Sağlık 99 da ken arkadaş a sattım kullanıyor sorunsuz.

Ama 2. elde ne kadara aldınız önemli birde fatura garanti varmı. Ödenen para önemli yani.

İkinci el alacağım. Sağlığı 97. Okuma yazma 3500-2200 MB galiba. Oyun oynamak için alıyorum dosyalarla işim yok. Okuma yazma hızı ideal mi? Alınır mı?
850 modelini kullanıyorum, bir sorun yaşamadım oyunlarda rahatlıkla iş görüyor. Giriş-orta segment denebilir. Yüksek boyutlu dosya işlemlerinde hız bir süre sonra çakılıyor normal olarak yavaşlıyor. Ne kadara alacağınız önemli?

Hangi modeliydi unuttum ama bu marka ssd 4 yıl sonunda sağlık %0 oldu kullanılmaz halde. Hiç bir belirtisi yoktu bir anda uçtu.
Bu konuda da baya şikayet var.

Kendim aynısını 6/7 ay kullandım . Oyun oynamak için se genelde çoğu aynı seviyedekiler iş görüyor. Sağlık 99 da ken arkadaş a sattım kullanıyor sorunsuz.

Ama 2. elde ne kadara aldınız önemli birde fatura garanti varmı. Ödenen para önemli yani.
4500 tl. Kutu fatura yok. Elden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

850 modelini kullanıyorum, bir sorun yaşamadım oyunlarda rahatlıkla iş görüyor. Giriş-orta segment denebilir. Yüksek boyutlu dosya işlemlerinde hız bir süre sonra çakılıyor normal olarak yavaşlıyor. Ne kadara alacağınız önemli?
Oyun indirirken falan çakılma oluyormu

ikinci elde alternatifin var mı benzer fiyata daha iyi bir şey alabiliyor musun? yoksa 4000 teklif et verirse al

4500 kutu fatura yoksa çok, bende 4 e bıraktım arkadaş a , biraz daha düşebiliyorsanız alın yoksa başka model bakın.

Büyük indirmelerde bir süre sonra elbet çakılma oluyor hocam. Büyük güncellemeler de falan 800-1000 arasına oturuyor. Yani steam de öyle yazıyordu.

Oyun için kullanilcaksa Bende 1 tb var uyguna veririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,107
Üyeler
202,505
Son üye
berlingo lover
Geri