850 modelini kullanıyorum, bir sorun yaşamadım oyunlarda rahatlıkla iş görüyor. Giriş-orta segment denebilir. Yüksek boyutlu dosya işlemlerinde hız bir süre sonra çakılıyor normal olarak yavaşlıyor. Ne kadara alacağınız önemli?İkinci el alacağım. Sağlığı 97. Okuma yazma 3500-2200 MB galiba. Oyun oynamak için alıyorum dosyalarla işim yok. Okuma yazma hızı ideal mi? Alınır mı?
4500 tl. Kutu fatura yok. Elden.Kendim aynısını 6/7 ay kullandım . Oyun oynamak için se genelde çoğu aynı seviyedekiler iş görüyor. Sağlık 99 da ken arkadaş a sattım kullanıyor sorunsuz.
Ama 2. elde ne kadara aldınız önemli birde fatura garanti varmı. Ödenen para önemli yani.
Oyun indirirken falan çakılma oluyormu850 modelini kullanıyorum, bir sorun yaşamadım oyunlarda rahatlıkla iş görüyor. Giriş-orta segment denebilir. Yüksek boyutlu dosya işlemlerinde hız bir süre sonra çakılıyor normal olarak yavaşlıyor. Ne kadara alacağınız önemli?
ikinci elde alternatifin var mı benzer fiyata daha iyi bir şey alabiliyor musun? yoksa 4000 teklif et verirse al4500 tl. Kutu fatura yok. Elden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun indirirken falan çakılma oluyormu
4500 çokk 3.5 4k okryimsi4500 tl. Kutu fatura yok. Elden.
o senin bileceğin iş 500 yetiyorsa gerek yok ama 2500den 4bine çıkınca 1tb oluyorsa alınabilirNormalde 2500 e 500gb alcaktım. Biraz daha yükseltip 1tb mı alsam dsdim.
4500 kutu fatura yoksa çok, bende 4 e bıraktım arkadaş a , biraz daha düşebiliyorsanız alın yoksa başka model bakın.4500 tl. Kutu fatura yok. Elden.
Büyük indirmelerde bir süre sonra elbet çakılma oluyor hocam. Büyük güncellemeler de falan 800-1000 arasına oturuyor. Yani steam de öyle yazıyordu.4500 tl. Kutu fatura yok. Elden.