PC Kulaklığımı Görmüyor

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
35
yeni topladım sisteme kulaklığı takıyorum çalışmıyor anakartımın realtek audio driver ı da indirdim ama olmadı anakart colorfull battle ax b650m plus wifi v15 kulaklık kefine klean sv iem type c

knk diğer aygıtlara bak oluyomu ban sonra bişiler dene hopörlörün sesi ni değiştrimeye çalış düzedi bendwe öyleşuan hapörlerin realdtı audio diyer gözüküğyordur

knk diğer aygıtlara bak oluyomu ban sonra bişiler dene hopörlörün sesi ni değiştrimeye çalış düzedi bendwe öyleşuan hapörlerin realdtı audio diyer gözüküğyordur
hocam hoparlör realtek audio yazan bi cihaz var bi de monitör var çıkış cihazlarında
Arkadan ana ses çıkışını çıkart Bazen çakışma olabiliyor.
anlamadım hocam?

hocam hoparlör realtek audio yazan bi cihaz var bi de monitör var çıkış cihazlarında

anlamadım hocam?
he o realtek audio şuan senin kulaklık ama ses vermez rasgele şeyler denedim bende oldu sey ayarlını gir realtek audio yu seç bas ver tuşu gibi bişey vardı bas ona bianda ses verdi ve düzeldi

anlamadım hocam?
Anakrtın arka kısmındaki usb çıkışları e.kart çıkışları vs olan arka panEl yokmu Orada, en aşağıda, 3 adet yanyana ,yuvarlak soket var. ortadaki hoparlör ses çıkışı.Onu çıkart.

Anakrtın arka kısmındaki usb çıkışları e.kart çıkışları vs olan arka panEl yokmu Orada, en aşağıda, 3 adet yanyana ,yuvarlak soket var. ortadaki hoparlör ses çıkışı.Onu çıkart.
hocam type c zaten kulaklık o jak girişlerine takmıyorum usb 5g yazan yere takıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,116
Üyeler
202,508
Son üye
Miziri
Geri