hocam hoparlör realtek audio yazan bi cihaz var bi de monitör var çıkış cihazlarındaknk diğer aygıtlara bak oluyomu ban sonra bişiler dene hopörlörün sesi ni değiştrimeye çalış düzedi bendwe öyleşuan hapörlerin realdtı audio diyer gözüküğyordur
anlamadım hocam?Arkadan ana ses çıkışını çıkart Bazen çakışma olabiliyor.
he o realtek audio şuan senin kulaklık ama ses vermez rasgele şeyler denedim bende oldu sey ayarlını gir realtek audio yu seç bas ver tuşu gibi bişey vardı bas ona bianda ses verdi ve düzeldihocam hoparlör realtek audio yazan bi cihaz var bi de monitör var çıkış cihazlarında
anlamadım hocam?
Anakrtın arka kısmındaki usb çıkışları e.kart çıkışları vs olan arka panEl yokmu Orada, en aşağıda, 3 adet yanyana ,yuvarlak soket var. ortadaki hoparlör ses çıkışı.Onu çıkart.hocam hoparlör realtek audio yazan bi cihaz var bi de monitör var çıkış cihazlarında
anlamadım hocam?
hocam type c zaten kulaklık o jak girişlerine takmıyorum usb 5g yazan yere takıyorumAnakrtın arka kısmındaki usb çıkışları e.kart çıkışları vs olan arka panEl yokmu Orada, en aşağıda, 3 adet yanyana ,yuvarlak soket var. ortadaki hoparlör ses çıkışı.Onu çıkart.
Hoparlör girişin hangisi.hocam type c zaten kulaklık o jak girişlerine takmıyorum usb 5g yazan yere takıyorum
Knk dongelı taktınmjhocam type c zaten kulaklık o jak girişlerine takmıyorum usb 5g yazan yere takıyorum