- Bütçe
- 65000
Selamlar yakın zamanda sistem alıcam ilk kez toplayacağım için biraz sormak istedim 9060xt ve R5 7500f bileşenli sistem kullanan arkadaşar parçalardan memnunmusunuz parçalar birbiri ile uyumlunu böyle sisteni 65k toplayacam
Hocam beamng ultra yüksek ayarlarda nasıldır kasma donma yaşarmıyımBen kullanıyorum. Birkaç kez ekran kartının driver çökmesi gibi sorun yaşadım onun dışında şimdilik iyi. Uyumluluk konusunda hiç problem yok.
forumdaki 10 kişiden 9 u![]()
forumu takipte kalın indirimli parça düştükçe parça parça alınHocam beamng ultra yüksek ayarlarda nasıldır kasma donma yaşarmıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
2k da oynayamacagın oyun yok oyle dıyım sana hee bende 32 ram var ama 16 da koysan işini görürSelamlar yakın zamanda sistem alıcam ilk kez toplayacağım için biraz sormak istedim 9060xt ve R5 7500f bileşenli sistem kullanan arkadaşar parçalardan memnunmusunuz parçalar birbiri ile uyumlunu böyle sisteni 65k toplayacam
vatandakı lınkı at bı bakalımHocam ben vatanda buldum aslında beklemek de istemiyorum 65k ya alınır mı sizce
2k da oynayamacagın oyun yok oyle dıyım sana hee bende 32 ram var ama 16 da koysan işini görür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vatandakı lınkı at bı bakalım
valla az bişi kurcaladım da anakartı a620 yerine 718 lira ekleyip b650 yapmak ve 9060xt yerine 9070 yaptığımda 62 yerine 70 ödüyorsun bana bu şekilde daha mantıklı geldiAMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620AM - 512GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620AM - 512GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Buyurr aga
9070 ile 9060xt çok fark var mı anakartı bende öyle sepete ekledim birde stok fanı kullanmam gider assasin x alırım işlemciyevalla az bişi kurcaladım da anakartı a620 yerine 718 lira ekleyip b650 yapmak ve 9060xt yerine 9070 yaptığımda 62 yerine 70 ödüyorsun bana bu şekilde daha mantıklı geldi
Hocam valla ilk kez sistem alıcam o yüzden beni üzmesini hiç istemem birde gta6 oynatır mıBu ikiliyi kullanıyorum bende biraz driver sorunu yaşadıktan sonra şu anda problemszi kullanıyorum.