Mustafa5353
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Yeni üyelere 1000 tl üzerine 250 tl kupon mevcut 3 tane eti karam ekleyip 1000 e tamamladım 688 tl ye gelmiş oldu
farkı ne bilmiyorum ama yinede birkaç foto atarsan sevinirimBende 2026 var. Ne farkı var? Ona göre çekip atayım sana hocam.
Benim duvarın dibinde engellemedi hatta duvara dikkatlice yasladığımda sorun çıkmadı 2-3cm ileride gibi duruyor.Peki Masa Duvara bitişikse kullanımı engelliyor mu ? Eni 60 CM olan masada monitör ağzımıza kadar giriyor mu ?
farkı ne bilmiyorum ama yinede birkaç foto atarsan sevinirim
Şu monitör kolu kadar harika bir şey yok şakasız , çoğu ekipmandan bile önemli bir şey aşırı fark ettiriyor setupu.North Bayou NB F80 17-32" LCD/LED Monitor Mount Ergonomic Gas Spring Desk Mount 2-9 Kg : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou NB F80 17-32" LCD/LED Monitor Mount Ergonomic Gas Spring Desk Mount 2-9 Kg : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Neden bende almıştım kurdum bir sıkıntı çıkmadı üründeaman aman bedava verse almam o satıcıdan.
ben ürün için demedim satıcı için dedim.Neden bende almıştım kurdum bir sıkıntı çıkmadı üründe