Bu bütçede bir şeyler bulunur ancak pasif bir soğutma parçası takmazsan serin çalışmaz. yani alacağın en iyi marka ssd bile soğutma olmadan 45-50C seviyesinde çalışacaktır. laptop arka kasası herhangi bir metal blok takmaya engel değilse, sana önerim aldığın ssd ye ekstra soğutucu takmaktırikinci el alacağım bütçem 6-7 civarı benim için önemli olan hızı 5k civarı ve üstü ve serin çalışan bir model olması önerilerinizi bekliyorum
bakır soğutucu var zatenBu bütçede bir şeyler bulunur ancak pasif bir soğutma parçası takmazsan serin çalışmaz. yani alacağın en iyi marka ssd bile soğutma olmadan 45-50C seviyesinde çalışacaktır. laptop arka kasası herhangi bir metal blok takmaya engel değilse, sana önerim aldığın ssd ye ekstra soğutucu takmaktır
Bir kaç exceria pro ve samsung ilanı gördüm. Dolandırıcı olmadıklarından emin olursan belki alınabilir. Onun dışında bu fiyatta vatan'dan alınma sıfır wd ve crucial satanlar falan var.ikinci el alacağım bütçem 6-7 civarı benim için önemli olan hızı 5k civarı ve üstü ve serin çalışan bir model olması önerilerinizi bekliyorum
işte bana model önerin ben de ona göre ilan bakacamBir kaç exceria pro ve samsung ilanı gördüm. Dolandırıcı olmadıklarından emin olursan belki alınabilir. Onun dışında bu fiyatta vatan'dan alınma sıfır wd ve crucial satanlar falan var.
wd blue, curcial e100 - p3. Kioxia plus g3, exceria pro. Samsung (çoğu laptop çıkması muhtemelen model bilmiyorum)işte bana model önerin ben de ona göre ilan bakacam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
wd kullandım gayet serin çalışıyordu