Uçak Mühendisliği mi Yoksa Tıpmı

kendi işin olmadığı sürece rahat etme diye bir şey yok ki zaten kendi işin olsa bile rahat edemeyeceksin her işin mutlaka bir zorluğu vardır, ama bunun istisnası olarak yayıncılık olduğunu düşünüyorum, onun dışı rahat bir iş yok maalesef. doktor olsan 10 yıl okuyacaksın hastalarla uğraşıcaksın birebir ,uçak mühendisi olursan yine aynı şey çok bişey değişmiyor.
Kendi işin olsa hiç rahat edemezsin zaten, maddi olarak belki ama mental olarak imkanı yok 😀

Sizce uçak mühendisliğimi yoksa tıp mı daha iyi
bu soruyu sorman çok saçma dostum hani o kadar ayrı dünyalar ki hani baya baya farklı ilgi alanları.
tavsiyem sorma düşün ben neyden zevk alırdım neyden almazdım.
zaten cevap belli olacak ve emin ol bu yolla seçersen %90 nefret ede ede mesleğini yapacaksın veya başka bir şey yapacaksın

Türkiyede kalacaksan tıp yurtdışına gideceksen uçak

bu soruyu sorman çok saçma dostum hani o kadar ayrı dünyalar ki hani baya baya farklı ilgi alanları.
tavsiyem sorma düşün ben neyden zevk alırdım neyden almazdım.
zaten cevap belli olacak ve emin ol bu yolla seçersen %90 nefret ede ede mesleğini yapacaksın veya başka bir şey yapacaksın
Doğru

Sizce uçak mühendisliğimi yoksa tıp mı daha iyi
İkisininde ortak noktası mezun olduktan sonra dahi eğitim-öğretimin devam ediyor.
Şimdi bana sorsalar gözüm kapalı Uçak Mühendisilği derim ama ikisi çok farklı alanlar.
Ama belki Havacılık Doktoru kanalı ile iki alan birleştirilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,507
Üyeler
202,888
Son üye
ursulaplaysgames
Geri