Laptopumu Duvara Montajladım. Uzun Vadede Zararı Olur Mu?

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
90
Fotoğrafta da gördüğünüz üzere Laptopu Duvara sabitledim. çok fazla alan kaplıyordu diğer türlü ve bu şekilde bir şey yaptım. düşmesi mevzuusu problem değil gerçekten sağlam oldu ancak sorum uzun vadede donanımsal bir arıza hata verir mi bilgi almak istiyordum. şimdiden teşekkürler iyi forumlar
WhatsApp Image 2026-09-04 at 19.32.00.webp

eğer termal macunların akmazsa başka bir problem olmaz.

Fotoğrafta da gördüğünüz üzere Laptopu Duvara sabitledim. çok fazla alan kaplıyordu diğer türlü ve bu şekilde bir şey yaptım. düşmesi mevzuusu problem değil gerçekten sağlam oldu ancak sorum uzun vadede donanımsal bir arıza hata verir mi bilgi almak istiyordum. şimdiden teşekkürler iyi forumlarAlıntıyı görüntüle
Ters çevirseydiniz keşke 2 monitörünüz olurdu :D

Fotoğrafta da gördüğünüz üzere Laptopu Duvara sabitledim. çok fazla alan kaplıyordu diğer türlü ve bu şekilde bir şey yaptım. düşmesi mevzuusu problem değil gerçekten sağlam oldu ancak sorum uzun vadede donanımsal bir arıza hata verir mi bilgi almak istiyordum. şimdiden teşekkürler iyi forumlarAlıntıyı görüntüle
Baba canını yerim şu görüntü için bile bu yapılmaz içine siniyor mu gerçekten bilgisayarının böyle durması sağlıklı mı yani

Arkadaş duman seviyor galiba.
Bir sıkıntı olmaz.

Arkadaşın sorduğu soru hariç her şeyi cevaplamışsınız. Tebrikler forum! :D Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sadece aklıma "laptop duvardan ne kadar uzak, kasa altından yeteri kadar hava alabiliyor mu?" sorusu geldi. Macun problem olur mu diye de sıcaklıkları takipte kal, duruma göre müdahale edersin zaten. Bunun dışında nasıl istiyorsan öyle kullan.

Arkadaşın sorduğu soru hariç her şeyi cevaplamışsınız. Tebrikler forum! :D Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sadece aklıma "laptop duvardan ne kadar uzak, kasa altından yeteri kadar hava alabiliyor mu?" sorusu geldi. Macun problem olur mu diye de sıcaklıkları takipte kal, duruma göre müdahale edersin zaten. Bunun dışında nasıl istiyorsan öyle kullan.
Çookkk teşekkür ederim Öncelikle, bir fikir alabildim. Söylediğiniz gibi bir süredir de sıcaklıkları takipteyim. şuanlık bir problem görünmüyor. Servisten geleli Yaklaşık 3 hafta oldu zaten ve sıcaklık değerleri her zamanki gibi ilerliyor. Herhangi bir durumda forumu da bilgilendiririm zaten. Biraz Deneysel oldu Setup da :)

Geri