Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,776
Migros 3 Al 2 money iade ile 18 âdet 450 ml pet şişe kola 200 TL'ye geliyor.
Bana göre değil, hiç sevemedim. Siyah ve sarı kola candır.karamel aromalı gazlı favori suyum.
Alıp musluktan dokmemiz yok mu ?Ne vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat satarak finanse ediyor adamlar ve bu kadar rahat satın alabiliyorsunuz ya, helal olsun diyecek bir şey yok.
İstediğiniz zorbalığı yapın, yapılan kar ile çocuk katledildiği gerçeğini değiştirmeyecek. Gülün üstüne insanların çok onurlu bir davranış.Alıp musluktan dokmemiz yok mu ?![]()
diş macunun ne knk merak ettimİstediğiniz zorbalığı yapın, yapılan kar ile çocuk katledildiği gerçeğini değiştirmeyecek. Gülün üstüne insanların çok onurlu bir davranış.
Kişisel olarak istediğin ürünü boykot etme hakkin var ve saygı duyuyorum.Ne vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat satarak finanse ediyor adamlar ve bu kadar rahat satın alabiliyorsunuz ya, helal olsun diyecek bir şey yok.
O videoya bakın, adamlar parayı sadece kendinden olanlara harcıyor, parayı kendi içlerinde döndürüyorlar ki o işin daha ilerisi de var yani büyük şirketler bile zorunlu kalmadıkları her ortaklığı yine kendinden olanlarla kuruyor. Bizden paraları alıp kendi işlerinde döndürerek dünya ticaretine yön veriyorlar. Burada da hala kola alsam mı diye tartışıyoruzNe vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat satarak finanse ediyor adamlar ve bu kadar rahat satın alabiliyorsunuz ya, helal olsun diyecek bir şey yok.
Ciddi soruyorum coca cola ile israilin bağlantısı nedir? %100 halka açık olan bir şirketin bağlantısı nedir? İsrail deki franchise ortağından bahsetmiyorum direkt olarak coca coladan bahsediyorum.İstediğiniz zorbalığı yapın, yapılan kar ile çocuk katledildiği gerçeğini değiştirmeyecek. Gülün üstüne insanların çok onurlu bir davranış.
Asıl kararları alan büyük hissedarlara bakarsan anlarsın aslında.Ciddi soruyorum coca cola ile israilin bağlantısı nedir? %100 halka açık olan bir şirketin bağlantısı nedir? İsrail deki franchise ortağından bahsetmiyorum direkt olarak coca coladan bahsediyorum.