❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ekonomi kötüyse bu cebinde ki telefon neden var kullanma diyen dayılardan hiçbir farkın yok, ihtiyaçtan dolayı kullanılan bir ürünü madem boykot kullanma diyen biriyle tartışmaya bile girmem.
Git başka telefon kullan o zaman. Çeşit çeşit telefon var illa ki kolanın bilmem nereye kaynak sağladığını araştıran birey, kullanacağı telefonun kaynak sağlamayacak bir versiyonunu bulur. Oradan oraya bağdaştırıp da haklıymış gibi ötmene gerek yok, tartışmaya girmem diyip de mesajı alıntılama bari :kekw: Sizin ihtiyaçlar instagram, oyun, tiktok galiba. Birleşmiş Milletler'e bir önerge sunalım da bunları da temel haklara eklesinler, siz pişkin arkadaşlar da "gula içmeğen" diyip pişkin pişkin doritos-çay yaparken lolünüzü vs atarsınız :kekw:

adam gayet anlaşılır şekilde çocukları öldürüyorlar almayın yazmış. Coca Cola açıktan israil ordusuna ücretsiz kola sağlıyor. dünyadaki savaşları finanse ediyor. Herhangi vicdanlı bir kimsenin coca cola savunması mümkün değil. Dünyanın her tarafından insanlar boykot yaparken ülkemizdekiler dalga geçiriyor vicdanınızı kontrol edin.

Git başka telefon kullan o zaman. Çeşit çeşit telefon var illa ki kolanın bilmem nereye kaynak sağladığını araştıran birey, kullanacağı telefonun kaynak sağlamayacak bir versiyonunu bulur. Oradan oraya bağdaştırıp da haklıymış gibi ötmene gerek yok, tartışmaya girmem diyip de mesajı alıntılama bari :kekw: Sizin ihtiyaçlar instagram, oyun, tiktok galiba. Birleşmiş Milletler'e bir önerge sunalım da bunları da temel haklara eklesinler, siz pişkin arkadaşlar da "gula içmeğen" diyip pişkin pişkin doritos-çay yaparken lolünüzü vs atarsınız :kekw:
O kadar beynini kullanıp düşünemiyorsun ki , hala git başka telefon kullan diyorsun :D ne anlattığım konusunda en ufak bilgin yok okumamışsın bile :D

adam gayet anlaşılır şekilde çocukları öldürüyorlar almayın yazmış. Coca Cola açıktan israil ordusuna ücretsiz kola sağlıyor. dünyadaki savaşları finanse ediyor. Herhangi vicdanlı bir kimsenin coca cola savunması mümkün değil. Dünyanın her tarafından insanlar boykot yaparken ülkemizdekiler dalga geçiriyor vicdanınızı kontrol edin.
Bak seviyorum der içersin anlarım. Adamlar savunuyor. Hatta el yükseltip zorbalık yapıyor sana. Oyun sanıyorlar bu konuları.

zaten hayatımızdaki her yerde dikkat etmeye çalıyoruz boykot olmayan telefon markalarıda çok samsung gibi sırf keyfinizden coca cola içip sonrada arkadaşlar yapmayın diyenle kendinizi iyi hissetmek için alaya alıyorsunuz

Ne vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat satarak finanse ediyor adamlar ve bu kadar rahat satın alabiliyorsunuz ya, helal olsun diyecek bir şey yok.
Bu halkın işi değil kardeşim millet maymun ettiler o mu boykot bu mu boykot..Bu adamların ana geliri ise milli içeceği ise bizim ülke yöneticilerimiz bunların fabrikasını neden açıyor kurdele ile besmele ile ? Bugün siyasete girmemek için 30 takla attırdınız bir teknoloji forumunda ama yani....

Bu halkın işi değil kardeşim millet maymun ettiler o mu boykot bu mu boykot..Bu adamların ana geliri ise milli içeceği ise bizim ülke yöneticilerimiz bunların fabrikasını neden açıyor kurdele ile besmele ile ? Bugün siyasete girmemek için 30 takla attırdınız bir teknoloji forumunda ama yani....
Devşirmeler ile. Bu ülkede en az 5-10 milyon kadar devşirme var. Bunların hepsi kritik devlet ve şirket kademelerinde üst seviye yönetici kademelerinde görevli. Ülker'in tüm reklamlarını algida coca cola gibi israil firmalarının yaptığı aynı firma yapıyor. Bunlar tesadüf değil, komplo teorisi falan da değil, bu böyle.

"Geldikleri gibi gitmediler; Kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimi de p**ni"

O kadar beynini kullanıp düşünemiyorsun ki , hala git başka telefon kullan diyorsun :D ne anlattığım konusunda en ufak bilgin yok okumamışsın bile :D
"ihtiyaçtan dolayı kullanılan bir ürünü madem boykot kullanma" üstün insan sen kendi yazdığından ne anlıyorsun? Beynini bir kere olsun kullanıp bize de anlatsana. Kullandığın snapdragonlu, bionicli telefonlardan, lidarlı cihazlar ne kadar ihtiyaç?

Sahneyi atarım, özellikle mettinde yok, arkada silüet olarak görünüyor. Aç bak bulamazsan atayım.
Ayrıca çocukların öldürülmesinden bahsettğim mesaja gülücük attın ya, senin kalbin mühürlendi. Azıcık adalet varsa bu dünyada karşına çıkacak bu yaptığın siberzorbalık göreceksin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim derdim savunanlarda. Bak mesajlara. 1 tane delikanlı tassaklı biri çıkıp "seviyorum içiyorum" diyemiyor.
***** ***** argümanlar üretiyorlar. Yok o zaman işlemci alma, şunu da alma bunuda alma. 1 tane delikanlı yok bunların arasında.
eee isralle ticaret anlaşması yapanlar ne olacak peki bende buna onay verip yapilan çocuk katili olarak göruyorum o zaman sende dahil mi oluyorsun buna

eee isralle ticaret anlaşması yapanlar ne olacak peki bende buna onay verip yapilan çocuk katili olarak göruyorum o zaman sende dahil mi oluyorsun buna
Bu mesajım geçerlidir, bu memleketin evladı israil ile anlaşma yapmaz.
Bizim ülke kadar vatan haini olan başka ülke zor bulunur.
Devşirmeler ile. Bu ülkede en az 5-10 milyon kadar devşirme var. Bunların hepsi kritik devlet ve şirket kademelerinde üst seviye yönetici kademelerinde görevli. Ülker'in tüm reklamlarını algida coca cola gibi israil firmalarının yaptığı aynı firma yapıyor. Bunlar tesadüf değil, komplo teorisi falan da değil, bu böyle.

"Geldikleri gibi gitmediler; Kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimi de p**ni"

"ihtiyaçtan dolayı kullanılan bir ürünü madem boykot kullanma" üstün insan sen kendi yazdığından ne anlıyorsun? Beynini bir kere olsun kullanıp bize de anlatsana. Kullandığın snapdragonlu, bionicli telefonlardan, lidarlı cihazlar ne kadar ihtiyaç?
Hala telefon diyorsun hala anlamıyorsun işte , sokak röportajlarında ekonomi kötü diyenler olduğunda dayılar gelip çıkar bakalım telefonunu ,ekonomi kötüyse neden tuşlu telefon kullanmıyorsun diyorlardı ya . Hani temel ihtiyaç olan bir ürünü kullanma demiş oluyor ya hani. Ben de diyorum ki senin madem boykot ediyorsun bilgisayarda kullanma o zaman demenle aynı mantık diyorum. Telefonun boykotla alakası yok yani. Hala mesajları anlamayıp snapdragonlu telefon ne kadar ihtiyaç diyorsun :D

Ek olarak yineliyorum; ben kimseye kola için, ne demek kola içemezler, siz kimsiniz hırdur falan demiyorum. Benim dediğim şey şu güzide forum üyeleri; sen burada kişiye keyfi olarak tükettiği bir ürünü yahudiler ve İsrail yüzünden tüketmemesini tembihlerken ve de boykot ürünlerinden ihtiyaç olanlar hariç kaçındığını söylerken imzanda kabak gibi geyming pisiler varken millete akıl veremezsin. Keyfi olarak kullandığın bir ürün varken iki yüzlülük yapıp ihtiyacınmış gibi lanse edemezsin bu durumda. Bu ne perhis bu ne lahana turşusu derler adama. Keyfi olarak bir tanesini kullanmıyorsan, diğerlerini de kullanma.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri