❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yok hocam bunlar türk sosyal medyasında dönenlerden ibaret sanıyorlar her şeyi. Küresel çapta olaylardan boykotlardan şirketlerin düşen satışlardan dolayı boykotun ağırlıklı olduğu ülkelerde yapılan pr çalışmalarından haberleri yok tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satış rakamlarını tek tek şirketten almadan elleriyle ne güzel sayıyorlarmış. Tüik in enflasyon verilerine de bu kadar güveniyorsunuzdur
Madem satışlar o kadar düştü bana haber metni değil de bir finans şirketinden benim attığım gibi bilanço at
Eleman kolaları tek tek saydıklarıni sanıyor abi ne diyeyim madem öyle devlet kurumu SPK ya guvenmiyorsun aksini kanıtlayan bir şey söyle ben inanmıyorum diye bir kanıt mi var derin devlet misin sen

yok hocam bunlar türk sosyal medyasında dönenlerden ibaret sanıyorlar her şeyi. Küresel çapta olaylardan boykotlardan şirketlerin düşen satışlardan dolayı boykotun ağırlıklı olduğu ülkelerde yapılan pr çalışmalarından haberleri yok tabi

satış rakamlarını tek tek şirketten almadan elleriyle ne güzel sayıyorlarmış. Tüik in enflasyon verilerine de bu kadar güveniyorsunuzdur
coca cola daha 20 haziranda abd'de gelirlerini düşük gösterip vergi kaçırmak ile suçlanıp 20 milyar dolarlık dava ile uğraşıyor. Türkiye'de veriler ile oynanmadığını sanmak saçma. üstelik bu kadar göz önünde olan bir şey varken

coca cola daha 20 haziranda abd'de gelirlerini düşük gösterip vergi kaçırmak ile suçlanıp 20 milyar dolarlık dava ile uğraşıyor. Türkiye'de veriler ile oynanmadığını sanmak saçma. üstelik bu kadar göz önünde olan bir şey varken
Bakin yine farklı yerlere çekiyorsunuz :) ben kardan değil satıştan bahsediyorum
Karın satıştan ziyade farklı etkenlerden değişeceği yazıyor zaten

Madem satışlar o kadar düştü bana haber metni değil de bir finans şirketinden benim attığım gibi bilanço at
Eleman kolaları tek tek saydıklarıni sanıyor abi ne diyeyim madem öyle devlet kurumu SPK ya guvenmiyorsun aksini kanıtlayan bir şey söyle ben inanmıyorum diye bir kanıt mi var derin devlet misin sen
al oku bakalım

Oğlum sen benimle dalga mı geciyorsun küresel satıştan bahsediyoruz bana Müslüman ülkelerdeki satış sayısını atıyorsun daha da cevap vermeyeceğim sana daha kaç kere saçmalaman lazım git de komik resim falan at cevap veremiyorsan
En sonda da kar atıp oku bakalım yazmış
Hayır birde finansal rapor olarak at diyorum hala haber sayfası linki atıyor ya sabir

Oğlum sen benimle dalga mı geciyorsun küresel satıştan bahsediyoruz bana Müslüman ülkelerdeki sayısı atıyorsun daha da cevap vermeyeceğim sana daha kaç kere saçmalaman lazım git de komik resim falan at cevap veremiyorsan
En sonda da kar atmış yine
zamanımızı yedin. Bizde sana anlatmaya çalışıyoruz belki anlarsın diye. Senin anlamaya niyetin yokmuş.

Oğlum sen benimle dalga mı geciyorsun küresel satıştan bahsediyoruz bana Müslüman ülkelerdeki sayısı atıyorsun daha da cevap vermeyeceğim sana daha kaç kere saçmalaman lazım git de komik resim falan at cevap veremiyorsan
En sonda da kar atmış yine
Müslüman ülkelerdeki boykot adamların belki de yüzde 100 yapacağı karı yüzde 30a düşürüyorsa bu boykot sonuçsuz mudur? Satışlarının artmakta olması daha fazla artmasının önüne geçilmesini anlamsız mı kılıyor?

neyse iyi geceler vicdan sahipleri

Müslüman ülkelerdeki boykot adamların belki de yüzde 100 yapacağı karı yüzde 30a düşürüyorsa bu boykot sonuçsuz mudur? Satışlarının artmakta olması daha fazla artmasının önüne geçilmesini anlamsız mı kılıyor?
hala cevap yazıyorsun. anlamaya niyeti yok konuyu sürekli farklı noktalara çekiyor konşturmak için. Zamanını heba etme

Oğlum sen benimle dalga mı geciyorsun küresel satıştan bahsediyoruz bana Müslüman ülkelerdeki satış sayısını atıyorsun daha da cevap vermeyeceğim sana daha kaç kere saçmalaman lazım git de komik resim falan at cevap veremiyorsan
En sonda da kar atıp oku bakalım yazmış
Hayır birde finansal rapor olarak at diyorum hala haber sayfası linki atıyor ya sabir
bir de satış hacmini kar sanmıyorsundur inşallah attıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim

zamanımızı yedin. Bizde sana anlatmaya çalışıyoruz belki anlarsın diye. Senin anlamaya niyetin yokmuş.
Şöyle boş laflara gecmeden önce bir tane belge ataydin reis
Yani konuyu çekecek yer kalmadı sen de haklısın
bir de satış hacmini kar sanmıyorsundur inşallah attıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim
Recep yat uyu kardeşim 3 kereden fazla aynı cevabı yazdırma bana
Biz burada küreselden bahsediyoruz eleman bana 2024 yılında sadece belli bir kesimi kapsayan haber atıyor bir de tekrar okumanı tavsiye ederim yazmış
Atiyorsan gel finansal rapor at dönemsel haber yerine

Son düzenleme:
sana iyi geceler hadi yat uyu milletin zamanını yeme
Şöyle boş laflara gecmeden önce bir tane belge ataydin reis
Yani konuyu çekecek yer kalmadı sen de haklısın

Recep yat uyu kardeşim 3 kereden fazla aynı cevabı yazdırma bana
Arıyorsan gel finansal rapor at

sana iyi geceler hadi yat uyu milletin zamanını yeme
Sabahtan beri sorularıma dogru cevap veremeyip kanıt atamayip bunları yapanın İsim hakkı sahibi olduğunu söylediğimi kanitlamaktan başka bir şey yapmadın

Ayrica kola indirimi konusunu alakasız şekilde uzatan alakasız yerlere ceken ve insanların vaktini çalan da sensin ama neyse yat uyu kardeşim daha da yazmıyorum en fazla yukarıdaki gibi komik gif atarsınız
Baska biri gelip derin devlet bilgileri dışında bana gerçekten net bir şekilde izah ederse teşekkür dahi ederim en baştaki sorum da buydu

Şunu da söyleyeyim ben yerli sermayeye destek olurum sonuçta bu adamlar Türkiye'yi de tehdit ediyor
Bu destekledigim markalara ülkeye istihdam sağlayan Tab gıda ve AG anadolu grubu (cocacola) da dahil ancak Starbucks da bana göre boykot içene karismam
Diğer ülkelerden bağımsız üretim olsa daha iyi tabii ancak şuan mümkün değil

Son düzenleme:
KAÇIRDIM YA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,580
Üyeler
202,654