Mobil Tarife Önerisi

thepublicman

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,030
selam arkadaşlar
Türk telekom 3 aydır tarafıma kampanya önermiyor taahhütüm bitti 20 gb tarifeye 850 TL istiyorlar.
Numarayı taşımayı düşünüyorum vodafone tarafında 300-350 TL gibi tarifeler gördüm. Önerisi olan var mıdır?
İki hattım var ikisinin de gelecek fatura bedeli 850 TL gözüküyor. Destek ekibine yazıyorum tarife öneremiyoruz diyorlar zaten bir garipler önerisi olan var mıdır
15-20 gb internet yetiyor iki hatta da

Banada lazım tarife

Turkcell Rahat paketteyim geçmeyi düşünüyorum bende ama taahhüt işini hiç sevmiyorum

Vodafoneda yeni müşteriye özel kampanyalar var ben 300 TL ye 10 gb tarifeye geçmiştim. Aktif kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım

Turkcellde böyle bir şey var 3 ay sabit fiyat diyor. Hediyesi 1 geçerli . 3 ay sonrasında kaziklayacaklari cok belli. Faturalı hali 500tl. Türk telekom 340 istiyor. Vodafone 370 istiyor. En ucuzu Vodafone olurdu o bile değişmiş. Ben şuan vodafoneda 20gbye 135 ödüyorum. İki gün sonra taahhüt biticek. Beni de aradılar ben de çok pahalı dedim ama eskisi gibi kampanyalı bir tarife önermediler. Anladım diyip kapadı. 5G geldiginden beri boru döşeme mod ON. Arkadaş şu tarifelerin vergisi dışında tamamı bu şirketlere kar nasıl iğrenç bir sistem ya bu. Artık telefon hatları gizli vergi gibi bir şey başka bir açıklaması yok. Su şişesine 1 lira verip 2-3 lira zam yaptılar bu da gizli vergi. Bıktım vallaha ya. Turkcell 5+ 5gb sosyal 400tl yazmış bir de gençlere özel ha utanın ya.
7997.webp

Şunu alayım dedim. Bari video izlerken kesintim olmasın, az girerim dedim. 6 ay fiyat garantisi ne olum oorrrrrrrhanlara bak abi ya
7999.webp

selam arkadaşlar
Türk telekom 3 aydır tarafıma kampanya önermiyor taahhütüm bitti 20 gb tarifeye 850 TL istiyorlar.
Numarayı taşımayı düşünüyorum vodafone tarafında 300-350 TL gibi tarifeler gördüm. Önerisi olan var mıdır?
İki hattım var ikisinin de gelecek fatura bedeli 850 TL gözüküyor. Destek ekibine yazıyorum tarife öneremiyoruz diyorlar zaten bir garipler önerisi olan var mıdır
15-20 gb internet yetiyor iki hatta da
Faturasıza geç ertesi ay arıyorlar faturalıya geçin diye, 3 ay önce 40GB 300TL ye aldım Türk Telekomdan.

Faturasıza geç ertesi ay arıyorlar faturalıya geçin diye, 3 ay önce 40GB 300TL ye aldım Türk Telekomdan.
İyi kalpli bir turk Telekom bayisi sana iyilik yapmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İmkansız şuan o fiyat

İyi kalpli bir turk Telekom bayisi sana iyilik yapmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İmkansız şuan o fiyat
Şuanki fiyatları bilmiyorum ama yine diğer tarifelerden uygun verirler. Müşteri hizmetlerinden geçmiştim bu arada bayiyle bir şey yapmadım.

850 TL gerçekten yüksek kalıyor. 15-20 GB sana yetiyorsa sırf daha fazla internet veriyor diye 700-800 TL bandına çıkmaya bence gerek yok.

Numara taşıma düşünüyorsan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'un özellikle numara taşıma / yeni müşteri tarifelerine bakmanı öneririm. Aynı operatörde mevcut müşteri olarak kalmakla yeni müşteri olarak geçmek arasında ciddi fiyat farkları olabiliyor.

Ben olsam karar vermeden önce şu 4 şeyi karşılaştırırdım:
  • 15-20 GB internet
  • Taahhüt süresi
  • Numara taşıma fiyatı
  • Taahhüt bittikten sonraki fiyat
Bir de iki hattın varsa toplam aylık maliyeti ayrıca hesaplamak önemli. 300-350 TL civarında gerçekten ihtiyacını karşılayan bir paket bulabiliyorsan 850 TL ödemek mantıklı görünmüyor.

Tarifeler sık değiştiği için güncel fiyatları resmi operatör sayfalarından kontrol etmek en sağlıklısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,407
Üyeler
202,605
Son üye
zehirlimelodiler
Geri