🔥İndirim Razer Basilisk V3 X Hyperspeed 1799 Lira

link atar mısın hocam?
Bütçeniz nedir tam ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz nedir tam ?

2000Hz
"*2K Dongle gerekir. Kutu içeriğinden standart olarak 1K Dongle çıkmaktadır."

mevzuya bak iphoneye dönmüş bunlar

2000Hz
"*2K Dongle gerekir. Kutu içeriğinden standart olarak 1K Dongle çıkmaktadır."

mevzuya bak iphoneye dönmüş bunlar
Full gelende varda, dongle alarak eski Razer mouseu da 8k hz ye kadar yükseltebiliyorsun.

Ben kullanıyorum, v3 basilisk'i 5 sene fln kullandım, hala çalışıyor, sadece scrollun üstündeki lastiğin yapıştırıcı gitmeye başladı yanlışıkla su döktüm iyice çıktı. Sağ sola gidiyor😂 scroll sağlam, çalışıyor sorunsuz. Pilli modeli bilemiyorum. Pilli modellere karşıyım, kapağı tutma yerine koyuyorlar ergonomiği bozuyor.

Full gelende varda, dongle alarak eski Razer mouseu da 8k hz ye kadar yükseltebiliyorsun.

Ben kullanıyorum, v3 basilisk'i 5 sene fln kullandım, hala çalışıyor, sadece scrollun üstündeki lastiğin yapıştırıcı gitmeye başladı yanlışıkla su döktüm iyice çıktı. Sağ sola gidiyor😂 scroll sağlam, çalışıyor sorunsuz. Pilli modeli bilemiyorum. Pilli modellere karşıyım, kapağı tutma yerine koyuyorlar ergonomiği bozuyor.
Pro 75 saat pili, promax 150 saat. Arada 3 gram var ve 300 lira oynuyor bitmiş o yüzden promax. Bunu görünce pro alası gelmez kimsenin

İlla o tarz bir mouse arıyorsanız konudaki mouse'u alabilirsiniz , ama oyunlar için vs önermem hem ağır hemde ani hareketler için uygun bir mouse değil. Daha çok iş ve ofis işleriyle uğraşıyorsanız alabilirsiniz.
Aldım hocam teşekkür ederim ilginiz için oyun oynamıyorum zaten nadiren giriyorum

Uzun zamandır kullanan biri olarak yazıyorum fare su gibi akıyor özellikle fiyatını düşünecek olursak ama bununda Bi kusuru var spin tekeri Bi zaman sonra abi ben biraz deprosyana goroyorim diyebilir örneğin maçta sin arkadaş kendi kendine bir sonraki silaha geçiyor bunu orta sıklıkta yapıyor ve pilli bu benim için hiç sorun değil 5 10 pil attım baya götürüyor gerçi çok sık oynayan biri değilim haftada 3 gün 2 3 saatlik süre geçiriyorum diğer taraftan bağlantı sorunu hiç yaşamadım o konuda süper derim küçük ellere müsait değil daha çok büyük eller için yazılımın dan makro yapabiliyorsunuz snypse yazılımı biraz agresif arka planda bir çok hizmet açabiliyor.

Razer Viper V3 Pro - GPX 2 - lamzu maya x wireless mouse - bunların üçü arasında fena kaldım hangisini almalıyım Acaba FPS Oyunları için şuan kulandığım steelseries rival 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,119
Üyeler
202,795
Son üye
Yasin2000
Geri