Hocam öncelikle geçmiş olsun, aynı olay başıma geldi ve nasıl çözeceğini aşşağıda belirteyim.
Öncelikle 2 seçeneğin var birisi uzun birisi kısa süreli çözümler.
İlk çözüm bir firmayı arayıp port olmadığını fakat onlardan internet almak istediğini port kontrolü yapmalarını iste. (Ben gıbırnet ile anlaşmıştım)
Bu çözümü uygularsan 1-6 ay bekliyorsun
İkinci çözüm olarak en yakın Türk Telekom müdürlüğüne gidip, müşteri hizmetlerini aradığını ve müdürlülten insan hakları temsilcisi ile konuşmam gerektiğini söylediler de. (O yok derse alternatif sunuyorlar ona git)
Sonrasında genelde ikinci katta oluyor oraya gidince binada port yok sizden alternatif almam gerektiğini söylediler de, o çevredeki kutulara bakıcak ve sana x bina yanda varmış ekip gönderelim diyecekler.
Ardından birisine yönlendirecek sizi onun yanına gidip paket seçiceksin (Kesinlikle 12 ay üstünde paket seçimi yapma 24e zorluyorlar ben sitede 12 gördüm diye zorla). Sonrasında evrak vs dolduravaklar size ekip gelicek.
Ertesi gün ekip gelip kablo çekip interneti bağlıyor fakat bu sistemin kötü yani 12 Ay Türk telekomda kalman gerekicek ve baya kazık fiyat oluyor.
Ben 2. Yöntem ile aldım aldıktan 2 ay sonra gıbırnet port açıldı diye bilirdi fakat tt de olduğum için iptal ettirdim şuan 1 yıl idare edicem.
Bu arada bilgin olsun eğer bulunduğun bölgede altyapı varsa Superbox, Magnet vs vermiyorlar.
Adres değiştirirsen eğer alırsın ama ben tavsiye etmem aşırı kötü.