❌İndirim Bitti! LG Oled55c54la 44.500 TL(Şüpheli Satıcı)

Reaksiyon skoru
252
Oktay teknoloji satıcı bilemiyorum Altan. Riske girmek isteyen varsa tutarsa iyi ticaret olur

44k binde olsa sanki alınmaz gibime geldi 55 inç için sanki pahalı yoksa cahilmiyim

hocam çok kötü şeyler görüyorum dolandırıcılık görüyorum hocam rezillik görüyorum satıcının 4 ürünü var hepsi aynı fiyatta 43 44 45 46k gibi tam scam gibi duruyor zaten yarı fiyatından scam satıcılar bu durumdan ne kar ediyor merak ediyorum bilgili birileri beni aydınlatsın.
Adam sorulara cevapta vermiş sıfır kapalı kutu ürün lg türkiye garantili falan demiş neden böyle yapıyor anlamıyorum trendyol parayı hesaba atmayacak amaç ne oluyor acaba burada.

hocam çok kötü şeyler görüyorum dolandırıcılık görüyorum hocam rezillik görüyorum satıcının 4 ürünü var hepsi aynı fiyatta 43 44 45 46k gibi tam scam gibi duruyor zaten yarı fiyatından scam satıcılar bu durumdan ne kar ediyor merak ediyorum bilgili birileri beni aydınlatsın.
Adam sorulara cevapta vermiş sıfır kapalı kutu ürün lg türkiye garantili falan demiş neden böyle yapıyor anlamıyorum trendyol parayı hesaba atmayacak amaç ne oluyor acaba burada.
Sen siparişi geçiyorsun. Telefon numaranı alıp ödemede problem oldu havale yapın vs diyorlar. Daha prof olanlar trendyolun aynı ui ile ödeme linki atıyor kredi kartı girip ödüyorsun para ona gidiyor

dolandırıcı belli, daha piyasaya yeni çımış 85k lık poco f9 ultrayı 45k ya satıyor boşa uğraşmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,764
Üyeler
202,954
Son üye
Yosuklee
Geri