Stok var tekrarStok bitmiş
Nasıl 40kya esneyecek hocam? Dolar artıyor, enflasyon düşmüyor ve ürün yurtdışı fiyatının neredeyse yarısında.dell versyonunu heyecanla bekliyorum. lg mat panel. 40k ya doğru fiyat esnicek bence 1 2 aya
Usb-c yok DP yok ve 92PPI
Kesinlikle bundaki HDR hiçbir monitör de yok
monitörle tvyi kıyaslarsak evet ama masaüstü için saçma bir tercihKesinlikle bundaki HDR hiçbir monitör de yok
Hem konsol hem pc için tam fiyat performans cihazı
Masa derinliği yeterliyse çok keyifli oluyormonitörle tvyi kıyaslarsak evet ama masaüstü için saçma bir tercih
LG'nin sitesindeki bi ton olumsuz yorumlar hangileri hocam ben monitörü aldım da merak ettim.Valla bende bu monitörü almayı düşündüm, Double 2k ultra wide almak istemediğimden ama bu monitörün altında biton olumsuz yorum var LG sitesinde, onun için yukardaki bi kaç arkadaş gibi alienware aw3926qw bekliyorum TR gelmesini. Reddit'de baya yorum okudum, garanti konusunda lg ölü pikselde bile değişim yapmıyormuş. Dell bu konuda çok iyiymişl. Ayrıca Alienware'de bi köşelere doğru piksellerde yeşillenme falan olanlar çıkmış, hemen yazılım güncellemişler ve düzelmeyenlere birerbir değişim yapmışlar. Alienware'de Tandem Woled ama RGB stripe a geçmiş ve ayrıca glossy black ekran var bu LG mat ve 4.nesil Tandem Woled.
Hocam bence her gördüğünüz sayıyı çok ciddiye almayın bir yorumların içini de okuyun derim.En alta in hocam 150 tane falan yorum var, global de tabi. 23 1 yıldız 4 2 yıldız 7 3 yıldız falan.