🔥İndirim Koorui 27'' G2721e 320hz 1ms Ips Qhd 2k Pivot 9.899 TL 🔥🔥

Agalar iyi forumlar,

Intel Core i5 13400F
MSI GeForce RTX 4060
32 GB Ram DDR4

Bu monitör alınır mı? Hikayeli oyunlar ve Counter Strike 2 oynuyorum

Marka kötü diyen arkadaş sebebini de açıklarsa bilelim. 2 sene Koorui 27E1QA, 1 sene Koorui 15B1 monitör kullandım ikisi de gayet iyiydi. Özellikle Fazeon vb markalardan daha tok, kaliteli malzemeye sahipti ve Ölü piksel vb çıkmadı. Şimdi ikisini bu hafta sattım Koorui 34E6UC 3440x1440P Ultrawide Modelini alacağım, kart ekstremin kesilmesini bekliyorum 13500'den 11500'e düştü.

İyi fiyatmış panel nasıl acaba monitör ustaları konuya

Son yaşadığım ktc olayı sonrası çinli üreticilerle arama birkaç bin km uzaklık koydum alana bir şey diyemem ama ölü piksel ihtimali çok yüksek çinlilerde

tavsiyeniz ne olur bu marka hariç?
Monitör o kadar subjektif bir olay ve fabrika şansı ki şunu al diyemez kimse ama son 1-2 yılda gördüğüm AoC-KtC-LG-Asus modeller oyuncuları fiyat performans olarak memnun etmiş kimisinde ölü piksel şansı daha çok kimisinde renk daha kısık fabrika şans oranı yüksek modeller olduğundan biraz monitörden ziyade satıcı seçin, söyleyin gelsin beğenmezseniz yada sorunluysa kolayca başka modele bakın.Ben uzun süre Lenovo Q 11 - Asus - LG arasında ve sonra TCL arasında gidip geldim - Lenovo gayet güzel 300hz ama parlaklığı azmış yorumlar öyle 260-280 çıkıyormuş.LG Asustan pek bir farkı yok tanıtımlarında bile ekran renk gamutları hemen hemen aynı duruyor G610A-B veya 40A-B .Çok hz olayına takılmadığım için ben 9400 TL'ye Amazondan Asus Tuf VG27AQ5A aldım 210 hz olanı kontrast oranı 1500 ve üzeri çıkması beni o yöne çekti, normalde ölü piksel sorunu bol olan bir model bana denk gelmedi coilwhine de yok.Sadece sağ altta çok göze batmayacak kadar ips glow var siyahlarda.Bunun L olan modeli daha da parlakmış ve ayakları pivot sanırım benim odam çok güneş almadığından daha parlak olmasının bir etkisi yok ayrıca bendeki modeli bile 45 parlaklıkta kullanıyorum ona rağmen parlak geliyor hani 350 yetmez 500-1000 nit olsun diyenler nasıl bir radyasyon odasında yaşıyor bilmiyorum ^^ - Alalı kısa süre oldu o yüzden benim geri dönüşlerimi çok değerlendirmeyin 2 ay sonra 5 ay sonra modele sallıyor da olabilirim.(Bu Koorui modeli de fena değil tanıtım videolarında yurt dışında baya satış rakamı olan bir markaymış )

Senin dediğin monitör mü bu mu peki. Pchocası nın 5070ti pc aldım monitörüm yok :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Marka kötü diyen arkadaş sebebini de açıklarsa bilelim. 2 sene Koorui 27E1QA, 1 sene Koorui 15B1 monitör kullandım ikisi de gayet iyiydi. Özellikle Fazeon vb markalardan daha tok, kaliteli malzemeye sahipti ve Ölü piksel vb çıkmadı. Şimdi ikisini bu hafta sattım Koorui 34E6UC 3440x1440P Ultrawide Modelini alacağım, kart ekstremin kesilmesini bekliyorum 13500'den 11500'e düştü.

Hem amazonda hemde gamegarajda son 6 Ayın Düşük Fiyatındadır

philips evnia 260hz oc 2k modelini dün incehesap gaming gecesinden 9kya aldım iade edip bunu alimmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri