Rog-Strıx-1000p-Gamıng-Whıte 10.034 TL

psu geldi arkadaşlar rog thor serisi kadar kaliteli gelmedi bana teneke malzeme ürün kutudan arızalı çıktı sistem tetik almadı her şey doğru ataçla bağlantı verdim 2 türlü de tetik almadı fanı bile dönmüyor gönderiyorum ger
Ben kullanıyorum thor serisi kadar kaliteli sen piyangoyu tutturmussun g.o

Ben kullanıyorum thor serisi kadar kaliteli sen piyangoyu tutturmussun g.o
Gel bak bakalım kaliteli mi thor 1200w platinum 2 var bende aşık olursun psu ya 50 defa denedim açılmadı alet doğrudan iade bi dahada almam gider yine thor platinum 3 alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sırf beyaz oldugu için almıştım biraz daha para stoklayıp thorun beyazından devam

Ekler

• images (9).webp
    images (9).webp
    32.1 KB · Hit: 1
Beyazların bazen 2 katı fiyatı olduğunu görünce boya alıp boyayasım geliyor.😿🐈😿
Evet malesef bende sırf beyaz diye aldım sisteme taktım bastım sadece fan rgbleri yandı tetik almadı sistem ataçla tetik vermek istedik 2 bağlantı denedik olmadı direk iade talebi açtım amazona üzüldümde yoruldumda tabi

Evet malesef bende sırf beyaz diye aldım sisteme taktım bastım sadece fan rgbleri yandı tetik almadı sistem ataçla tetik vermek istedik 2 bağlantı denedik olmadı direk iade talebi açtım amazona üzüldümde yoruldumda tabi
İyi ki sonradan problem çıkmamış ASUS'un garanti servisi sabır testi.

Gel bak bakalım kaliteli mi thor 1200w platinum 2 var bende aşık olursun psu ya 50 defa denedim açılmadı alet doğrudan iade bi dahada almam gider yine thor platinum 3 alırım

Sırf beyaz oldugu için almıştım biraz daha para stoklayıp thorun beyazından devam

Thor plat 3 var bende 1000w

O kadar kötü mü rog strixler?

Yalan yok psuyu eline aldığında tank almışsın gibi hissediyosun sağı solu kabloları vs baya baya kalitelide. Hatta uzun psu bide kasanın önerdiği uzunluktan fazla. Kullanıyorum sıkıntı yokta

İçerisindeki teknoloji hemen hemen aynı diye biliyorum strixle. Yok ganmosfet yok voltage stabilizatör vs

Senin istediğin psu burda

Ben geçen sene siyahını aldım beyazı daha türkiyeye giriş yapmadı. Farklılık olsun diye siyah aldım oda yarısı metal finish yarısı siyah gene kötü değil. Beyazı komple beyaz

Önceki psu’um beyazdı 😃

Fiyat pahalı ama napalım birazda asus rog’a para vermiş oluyosun. Yurtdışında da pahalı olarak nitelendiriliyor. Ama bunu aldınmı en az 5 sene arkana bakmadan devam edersin bu psu ile

Son düzenleme:
Thor plat 3 var bende 1000w

O kadar kötü mü rog strixler?

Yalan yok psuyu eline aldığında tank almışsın gibi hissediyosun sağı solu kabloları vs baya baya kalitelide. Hatta uzun psu bide kasanın önerdiği uzunluktan fazla. Kullanıyorum sıkıntı yokta

İçerisindeki teknoloji hemen hemen aynı diye biliyorum strixle. Yok ganmosfet yok voltage stabilizatör vs

Senin istediğin psu burda

Ben geçen sene siyahını aldım beyazı daha türkiyeye giriş yapmadı. Farklılık olsun diye siyah aldım oda yarısı metal finish yarısı siyah gene kötü değil. Beyazı komple beyaz

Önceki psu’um beyazdı 😃
aynen hocam dediğin gibi olayın özeti ben denemek için almıştım voltaj olayından dolayı bide tamamen beyaz kablo vs ama gönderip bundan almıcam bi daha malzeme kalitesinde ben farkı bariz hissettim ama içerik yakındır o ayrı

aynen hocam dediğin gibi olayın özeti ben denemek için almıştım voltaj olayından dolayı bide tamamen beyaz kablo vs ama gönderip bundan almıcam bi daha malzeme kalitesinde ben farkı bariz hissettim ama içerik yakındır o ayrı

Ben 850liğini bulamadım 1000lik almak zorunda kaldım. Benim sistemde çok hafif kaçtı psuya

Oyundayken 300w bile çekmiyorki 😃. 5070-5800x3d kullanıyorum. 250w civarlarında takılıyo oyunlarda yanılmıyorsam

%20-25 yükte. Plat olmasından bile faydalanamıyorum şimdilik

İlerde 2k ve güçlü gpu ile hakkını vermiş olurum

Ben 850liğini bulamadım 1000lik almak zorunda kaldım. Benim sistemde çok hafif kaçtı psuya

Oyundayken 300w bile çekmiyorki 😃. 5070-5800x3d kullanıyorum. 250w civarlarında takılıyo oyunlarda yanılmıyorsam

%20-25 yükte. Plat olmasından bile faydalanamıyorum şimdilik

İlerde 2k ve güçlü gpu ile hakkını vermiş olurum
ben 14900k ile 5080 kullanıyodum şimdi 9800x3d ye döndüm 5080 le tüketim baya düştü ondan bunu alayım dedim artık thor bakarım beyaz uğraşmıcam biraz bütçeyi artırıyım

Ben

He yok kanka sen dış yüzeyinin cilalanış tarzını begenmemissin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri