İntel Arc B580 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
RTX 3060tan geçmeyi düşünüyorum,fps drop tarzı durumlar olur mu ekran kartı stabil hale geldi mi bilgisi olan kullanan var mı?
Ve işlemcim ryzen 5 5600 sizce 1080p rekabetçi oyunlarda darboğaz olur mu,yeni testlere baktım ekran kartı kullanımı yüzde 99da gözüküyor cs2 ve fortnite tarzı rekabetçi oyunlarda.
İleride 2k monitör alabilirsem de güzelce oynatır diye düşünüyorum güzel bir sıçrama avantajı olabilir diye düşünüyorum.

Valla amd bile hala invida kadar Sorunsuz çalışan bir yazılım yapamadı inteli düşünemiyorum Bi ara bi videoda intel üst segment kartı amd alt segment kartından (bazı oyunlarda) daha kötü performans sergilediğini söylüyordu.

Alınır ama alıcağın fiyata göre değişir.

RTX 3060tan geçmeyi düşünüyorum,fps drop tarzı durumlar olur mu ekran kartı stabil hale geldi mi bilgisi olan kullanan var mı?
Ve işlemcim ryzen 5 5600 sizce 1080p rekabetçi oyunlarda darboğaz olur mu,yeni testlere baktım ekran kartı kullanımı yüzde 99da gözüküyor cs2 ve fortnite tarzı rekabetçi oyunlarda.
İleride 2k monitör alabilirsem de güzelce oynatır diye düşünüyorum güzel bir sıçrama avantajı olabilir diye düşünüyorum.
Hocam bende b580 kullanıyorum benimde işlemcim 5 5600. Memnunum fakat bazı oyunlarda sarsaklayarak çalışıyor ama bazı oyunlarda da çok iyi çalışıyor misal the last of us part 1,2 rdr 2 gta 5 resident evil 2 remake gibi oyunları falan çok iyi oynattı sorunsuz, rtx 4060 dan fazla fps veriyor hepsinde. Arada bir tlou serisinde ve rdr2 de harita açıldıkça ufak takılmalar oluyordu onun sebebi de ultrada oynamamdan kaynaklı galiba bilmiyorum ama dediğim gibi bazı oyunlarda misal cs2 düşük fps veriyor ekran kartı kendini kullanmıyor bu sorunuda cs2 nin vulkan ile başlamasını sağlayan bir kod bulmuştum steam cs2 özellikler kısmında başlatma seçenekleri kısmına yapıştırıp oyun içinden de ayarları kısınca düzeliyor 300 - 400 fps bandına çıkıyor. Önerir miyim öneririm fakat şuan en ucuz sıfırı 15000 ikinci elde 11000 TL civarına bulunuyor onun yerine ikinci el rx 6750 xt alabilirsiniz 14000 TL civarına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,931
Üyeler
202,739
Son üye
KillZone QQ
Geri