AMD Chipset Driver Hata Veriyor Yardım.

siemon

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarıma normal temiz format atıp ilk chipset driverı kurmak istediğimde anakart veya amd nin sitesi olsun fark etmez. 6 bileşen çıkıyor biri amd processor power management support, Bu da amd processor power management support version number cannot be determined hatası veriyor kurulum bittikten sonra, dediğim gibi amdnin sitesindeki en güncel olan olsun veya anakartınki fark etmiyor ikisinde de veriyor bu hatayı, Bir kaç ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu, merak edip gemini a sordum windows un o kısmı kendisinin daha iyi yaptığını normal olarak hata verdiğini herkeste böyle olduğunu söylüyor doğru mu bu?

Bende de benzer bir durum olmuştu. Bu uyarı tek başına chipset driverın kurulmadığı anlamına gelmiyor. AMD Processor Power Management Support chipset paketinin içindeki bileşenlerden biri, sadece kurulum sonrasında sürüm numarasını okuyamıyor gibi duruyor. Son zamanlarda aynı hatayı alan birkaç kişi daha var. Diğer chipset driverları başarılı şekilde kuruluyorsa ve Aygıt Yöneticisi'nde herhangi bir sorun görünmüyorsa çok takılmamak lazım. Gemini'nin Windows bunu artık kendisi daha iyi yaptığı için herkeste böyle oluyor demesi biraz sallama geldi bana açıkçası. Windows Update'in bazı sürücüleri kendi yüklemesi ayrı bir şey, bu hata ise AMD'nin chipset kurulum programının o bileşenin versiyonunu tespit edememesiyle alakalı görünüyor. Ben olsam diğer driverlar düzgün kurulduğu sürece bunu problem olarak görmezdim.

Amd ekran kartı driver ını indir onun içinden kur

Bende de benzer bir durum olmuştu. Bu uyarı tek başına chipset driverın kurulmadığı anlamına gelmiyor. AMD Processor Power Management Support chipset paketinin içindeki bileşenlerden biri, sadece kurulum sonrasında sürüm numarasını okuyamıyor gibi duruyor. Son zamanlarda aynı hatayı alan birkaç kişi daha var. Diğer chipset driverları başarılı şekilde kuruluyorsa ve Aygıt Yöneticisi'nde herhangi bir sorun görünmüyorsa çok takılmamak lazım. Gemini'nin Windows bunu artık kendisi daha iyi yaptığı için herkeste böyle oluyor demesi biraz sallama geldi bana açıkçası. Windows Update'in bazı sürücüleri kendi yüklemesi ayrı bir şey, bu hata ise AMD'nin chipset kurulum programının o bileşenin versiyonunu tespit edememesiyle alakalı görünüyor. Ben olsam diğer driverlar düzgün kurulduğu sürece bunu problem olarak görmezdim.
Hocam sonradan setup u açıp o hata veren bileşenin üstüne mouse u getirdiğim zaman mevcut sürüm yüklenmedi yazıyor ama

Geri