değil, hem saat sınırı var hem de çoğu playstation oyunu/rdr2 gibi oyunlar yokpc toplmayıp pc parasını geforce nowa vermek sizcede mantıklı değilmi ?
Benim arkadaş türkxell fln bişi yapıdpu 1 saat hep ücretsiz alıyodu eposta fln uğeaşıdou bedava hep 1 saar ala ala oynadıpc toplmayıp pc parasını geforce nowa vermek sizcede mantıklı değilmi ?
4 yıl kullandım daha rezil bir şey yokpc toplmayıp pc parasını geforce nowa vermek sizcede mantıklı değilmi ?
boosteroid deneyiminiz nasıldı, hakkında çok şey okudum server uzaklığı yüzünden ping sorunları yaşayan vs varmışAylarca geforce ve boostroidden oyun oynamış biri olarak, hayır bütcen varsa pc toplamak daha mantıklı.
Hocam en son oynamamın üzerinden 1 sene falan geçti şuanda iyileşmeler olmuştur ama benim oynadığım zamanlarda bir çok oyunda atmalar yaşanıyordu bazı oyunlara sebepsiz yere girmiyordu ama girdiği zamanlarda geforceden daha akıcı bir deneyim sunuyordu. Eğerki illa cloud oyun oynayacaksanız 1 ay geforce 1 ay boostdroidi deneyin hangisi sizin cihazlarınıza internetininize daha iyi performans veriyorsa ondan devam edin.boosteroid deneyiminiz nasıldı, hakkında çok şey okudum server uzaklığı yüzünden ping sorunları yaşayan vs varmış