Geforce Now Sizce Mantıklımı

1menace

80+
Reaksiyon skoru
2
pc toplmayıp pc parasını geforce nowa vermek sizcede mantıklı değilmi ?

bence değil hem bi ton para veriyorsun hemde saat sınırı koyuyorlar

pc toplmayıp pc parasını geforce nowa vermek sizcede mantıklı değilmi ?
Benim arkadaş türkxell fln bişi yapıdpu 1 saat hep ücretsiz alıyodu eposta fln uğeaşıdou bedava hep 1 saar ala ala oynadı

streaming aslinda suan 100 mbps interneti olan herkes icin mukemmel sekilde calisir ama buyuk firmalar hala adam akilli ugrasmadigi icin hala ulasilabilir degil desteklenmeyen oyunlar var bide streaming olayina gectikten sonra oyun satmak zor olucak belki kiralama sistemi falan olur azda olsa surekli para akisi olmasi iyi birsey 1.500 dolara pc almaktansa her ay 10 dolar verip oynamak herkese cazip gelir ama dedigim gibi hala adam akilli bi gelisim gostermedi 5-6 sene once nasilsa hala oyle

GFN, hikayeli oyunlar için aşırı mantıklı.
saat sınırı dediğiniz sadece bir oturum süresi, bitince tekrar giris yapıyorsunuz.

tek önemli nokta her oyunun desteklenen platformlarda orjinal olarak alınmış olması gerekiyor, tek eksisi bu.
onun dışında harika bir icat.

Aylarca geforce ve boostroidden oyun oynamış biri olarak, hayır bütcen varsa pc toplamak daha mantıklı.

Haftalık aylık sınır var gereksiz. Biriktir 2. El olsa bile pc al.
Ayrıca 100 mb 200 mb yetmiyor.
1gigabit sağlam anca lagsız

boosteroid deneyiminiz nasıldı, hakkında çok şey okudum server uzaklığı yüzünden ping sorunları yaşayan vs varmış
Hocam en son oynamamın üzerinden 1 sene falan geçti şuanda iyileşmeler olmuştur ama benim oynadığım zamanlarda bir çok oyunda atmalar yaşanıyordu bazı oyunlara sebepsiz yere girmiyordu ama girdiği zamanlarda geforceden daha akıcı bir deneyim sunuyordu. Eğerki illa cloud oyun oynayacaksanız 1 ay geforce 1 ay boostdroidi deneyin hangisi sizin cihazlarınıza internetininize daha iyi performans veriyorsa ondan devam edin.

Geri