Dershanemi Yoksa Doping Hafızamı

enescpy

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar 2. mezuna bıraktım kendi başıma yapamadım bu sene ailem dershaneye göndermek istiyor ama burdaki dershanelerin fiyatları çok artmış ve dershaneler işe yaramıyor bence matematiğim neredeyse 0 sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz için saolun

Merhaba arkadaşlar 2. mezuna bıraktım kendi başıma yapamadım bu sene ailem dershaneye göndermek istiyor ama burdaki dershanelerin fiyatları çok artmış ve dershaneler işe yaramıyor bence matematiğim neredeyse 0 sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz için saolun
sayısal olsam dershaneye giderdim ea olsam koçluk alırdım

Reis doping hafıza al sıfırım diyorsun dershane gittiğin zaman sürekli tekrar yapman lazım yapmazsan zaten boşa gitmiş olursun doping hafızada koçluk hakkında var aslında genel olarak bunun dershanesi youtubesi dopingi falan yok emek vermek lazım kaliteli bir dershaneye gitmediğin sürece de dershaneye gitmeni tavsiye etmem çünkü ucuz diye tembeli serserisi o dershaneye gidiyor arkadaş çevresi kurbanı olursun kendi arkadaşlarımdan biliyorum eğer süreci kendim yönetemem diyorsan doping hafıza alıyorsun koçlukta var zaten orada ama yok ben program falan yaparım aylık 1500 2000 öderim birinden koçluk alırım diyorsan youtubede güzel bir süreç olur

Valla doping hafıza hiç kullanmadım ama şöyle söyleyim toplam 4 yıl dershaneye gittim 0 başlayanlar hep günün sonunda döküldü bazı istisnalar var onlarda ortalama yaptı o yüzden bence doping hafıza daha yararlı olabilir, bi de şöyle ki çoğu dershane derece öğrencileriyle ilgileniyor geri kalanları çok da takmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,364
Üyeler
202,857
Son üye
emrekarayilan04
Geri