Hocam henüz 1 hafta tam dolmadı deneyeli. Üründen memnunum ancak zaten 1080p ips monitörden 4k oled'e geçmek ister istemez aşırı iyi geldi. Henüz tam renk ayarı yapmadım. Biraz parlaklığını artırdım. Cidden çok iyi. Ben yazılar bulanık filan olur diye düşünüyordum hiç öyle olmuyor, onun dışında 4 saatte bir oled koruması yapman gerekiyor ancak şart değil kümülatif olarak monitör açık kalma süresi 4 saati geçmişse bilgisayarı kapattığımda monitörü güç tuşundan kapatmadığım için monitör 10 dk bekledikten sonra kendi kendine oled korumayı çalıştırıyor bi 5dk sürüyor.
2. monitörüm 1080p olduğu için pencereleri monitörden monitöre sürükleyince aşırı fark oluyor 4kdan 1080pye sürükleyince aşırı büyük gözüküyor sekme, tam tersinde de aşırı küçük gözüküyor tabi bu normal bir şey sonuçta 1080p de gözüken 4 piksel 4kda 1piksel olarak gözüküyor. Onun da illa ayarları vardır ancak dediğim gibi henüz aşırı detaylı kullanamadım.
Kısaca şimdilik çok memnunum umarım uzun süreler kullanımda da sorun yaşamayız. Hayırlı olsun.