Razer Kishi V3 Pro Xl - 9.399 TL

Normalde 15-18 bandında satılan bir ürün.

Ülkemizde tablet boyutu (10 inç ve üstü) destekleyen 1-2 model teleskopik gamepad var; bu en iyisi. Bunun dışında iyiden kötüye sırasıyla Gamesir G8 Plus (21.5cm max...) ve BSP D8 Pro(27-28cm'e kadar destekliyor) geliyor.

Birkaç gün önce fiyatı düşmüş. MSRP fiyatı 199 dolar olan bir ürün yani yurtdışı fiyatına alınabilir.
Telefon için ne önerirsin hocam var mı fiyat performans

Normalde 15-18 bandında satılan bir ürün.

Ülkemizde tablet boyutu (10 inç ve üstü) destekleyen 1-2 model teleskopik gamepad var; bu en iyisi. Bunun dışında iyiden kötüye sırasıyla Gamesir G8 Plus (21.5cm max...) ve BSP D8 Pro(27-28cm'e kadar destekliyor) geliyor.

Birkaç gün önce fiyatı düşmüş. MSRP fiyatı 199 dolar olan bir ürün yani yurtdışı fiyatına alınabilir.
Sırf bu konu için hesap açtım. Bende iPad A16 var ve bunun için teleskopik bir controller arıyorum. Aynı şekilde PC'deki oyunları tablete yansıtıp bu şekilde oynamayı planlıyorum. Fakat Türkiye piyasasında sürekli aynı birkaç teleskopik controller karşıma çıkıyor ve bunların çoğu oldukça pahalı. Farklı seçenekleri araştırdığımda da seçeneklerin çok kısıtlı olduğunu gördüm. Bu yüzden özellikle tabletimin genişliğine (yaklaşık 248 mm) yetecek kadar açılabilen daha fazla teleskopik controller modeli araştırıyorum. Şimdilik Türkiye'ye ürün gönderen veya Türkiye'ye ihracat yapan satıcıları ve üreticileri bulmaya çalışıyorum. Eğer farklı seçenekler bulabilirsem buraya da paylaşacağım belki böylece alternatifler ortaya çıkarabiliriz.

Son düzenleme:
Sırf bu konu için hesap açtım. Bende iPad A16 var ve bunun için teleskopik bir controller arıyorum. Aynı şekilde PC'deki oyunları tablete yansıtıp bu şekilde oynamayı planlıyorum. Fakat Türkiye piyasasında sürekli aynı birkaç teleskopik controller karşıma çıkıyor ve bunların çoğu oldukça pahalı. Farklı seçenekleri araştırdığımda da seçeneklerin çok kısıtlı olduğunu gördüm. Bu yüzden özellikle tabletimin genişliğine (yaklaşık 248 mm) yetecek kadar açılabilen daha fazla teleskopik controller modeli araştırıyorum. Şimdilik Türkiye'ye ürün gönderen veya Türkiye'ye ihracat yapan satıcıları ve üreticileri bulmaya çalışıyorum. Eğer farklı seçenekler bulabilirsem buraya da paylaşacağım belki böylece alternatifler ortaya çıkarabiliriz.
Hocam şu an sadece BSP modelleri var ülkemizde. BSP D8 Pro en iyisi, farklı isimlerle satılıyor. Bebencool D8 Pro falan diye, fiyatları 2-2.5 bandında. Ben kullandım; kötü değildi ama 3 ayda bozuldu. Herkes aynını diyor, ömrü 3-4 ay.

Bunun dışında ve razer dışında *HİÇBİR* seçenek yok.

Bundan sonra kalan tek alternatif yolunuz; Gamesir X5 Lite satın alıp, arka tırnaklarını kırıp 40cm flex kablo takmak. Ama uğraş babam uğraş.

Hocam şu an sadece BSP modelleri var ülkemizde. BSP D8 Pro en iyisi, farklı isimlerle satılıyor. Bebencool D8 Pro falan diye, fiyatları 2-2.5 bandında. Ben kullandım; kötü değildi ama 3 ayda bozuldu. Herkes aynını diyor, ömrü 3-4 ay.

Bunun dışında ve razer dışında *HİÇBİR* seçenek yok.

Bundan sonra kalan tek alternatif yolunuz; Gamesir X5 Lite satın alıp, arka tırnaklarını kırıp 40cm flex kablo takmak. Ama uğraş babam uğraş.
1788708151788.webp

gamesirin birkaç teleskopik kontrolcüsünü modlamaya yarayan birşeyler satılıyormuş genişliğini arttırabiliyormuşsun ama türkiyede satılmıyor sanırım linkide şu: https://rrtronicscreations.com/products/gamesir-g8-galileo-expansion-kit-tablet-grip

gamesirin birkaç teleskopik kontrolcüsünü modlamaya yarayan birşeyler satılıyormuş genişliğini arttırabiliyormuşsun ama türkiyede satılmıyor sanırım
3D printer ile basılıyor onlar ama yine de tırnakları kırmanız gerekiyor. O mod G8'lerde yapılıyor. Ama yine bir ton ısı verip yapışkan kaldırma, sökme, tırnak kırma işlemi gerektiriyor.

O kadar para verdiğin ürünün tırnağını kırma fikri de bana anlamlı gelmiyor

Papçi oynatır mı

3D printer ile basılıyor onlar ama yine de tırnakları kırmanız gerekiyor. O mod G8'lerde yapılıyor. Ama yine bir ton ısı verip yapışkan kaldırma, sökme, tırnak kırma işlemi gerektiriyor.

O kadar para verdiğin ürünün tırnağını kırma fikri de bana anlamlı gelmiyor
3d yazıcı almayı düşünüyorum yan gelir olarak birşeyler üretip satacağım dolapta belki bu dediğin şeyi bulur dosyalarını yaparım ama maliyetli olur şimdi g8 alırsam boş yere para harcamış olurum en iyi farklı alternatif aramaya devam edeceğim eğer hiçbir seçenek kalmadıysa son çare şu modlama şeyini yapabilirim

3d yazıcı almayı düşünüyorum yan gelir olarak birşeyler üretip satacağım dolapta belki bu dediğin şeyi bulur dosyalarını yaparım ama maliyetli olur şimdi g8 alırsam boş yere para harcamış olurum en iyi farklı alternatif aramak eğer hiçbir seçenek kalmadıysa son çare şu modlama şeyini yapabilirim
D8 Pro da alabilirsiniz. Gecikmesi ve tuşları iyi. Ama dediğim gibi, çoğu kişide 3. ayda arıza yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri