M3YS3N
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Hocam anakartım yandığı için ikinci el anakart arıyordum. uygun fiyatlı. Böyle bir anakart önüme düştü şu an. Adam hazır sisteminde kullandığını belirtti ve sistem yükseltmesi için satacağını söyledi. Kendi açıklamasında da yazdığı gibi kutusu ve faturası olmayan sarılı bir şekilde yollayacağını belirtti. Satıcının puanlarına baktığımda şimdiye kadar 13 ürün sattığını ve satış puanın 4.9 olduğunu gördüm. Genel olarak da yorumları iyiydi. Bu fiyata bu anakartı almış olmam sizce iyi mi yoksa satın alma işlemini iptal mi etmeliyim.
(Şu anki sistemde ryzen 5600 işlemci rx 580 pulse ekran kartı ve 32 GB ddr4 RAM var. Ddr4'te kalmayı düşünüyorum Bir 5-6 sene daha. Olursa ekran kartı mı olması gereken üst seviyeyi ve işlemci mi de ddr4 de ryzen 7 ya da ryzen 9 seviyelerini çıkartmak istiyorum. Tabii bu birkaç senede yapacağım bir iş.)
(Şu anki sistemde ryzen 5600 işlemci rx 580 pulse ekran kartı ve 32 GB ddr4 RAM var. Ddr4'te kalmayı düşünüyorum Bir 5-6 sene daha. Olursa ekran kartı mı olması gereken üst seviyeyi ve işlemci mi de ddr4 de ryzen 7 ya da ryzen 9 seviyelerini çıkartmak istiyorum. Tabii bu birkaç senede yapacağım bir iş.)