🔥İndirim Koorui 27'' G2721e 320hz 1ms Ips Qhd 2k Pivot 9.899 TL 🔥🔥

beyler genel olarak söylüyorum, allah rızası için şurayı yapay zeka ile doldurmayın. Bizler zaten bunlara ulaşabilirken, gerçek kullanıcı veya uzman bilgisine ulaşamadığımız için buraya koşuyoruz. bu ara çok sık görmeye başladım.

kaldı kı yapay zekdadaki bilgiler teyite muhtaç bilgiler. Asla %100 güvenmeyin. İyi forumlar.
Bilgi gerçek link atmaya üşendim

Marka kötü diyen arkadaş sebebini de açıklarsa bilelim. 2 sene Koorui 27E1QA, 1 sene Koorui 15B1 monitör kullandım ikisi de gayet iyiydi. Özellikle Fazeon vb markalardan daha tok, kaliteli malzemeye sahipti ve Ölü piksel vb çıkmadı. Şimdi ikisini bu hafta sattım Koorui 34E6UC 3440x1440P Ultrawide Modelini alacağım, kart ekstremin kesilmesini bekliyorum 13500'den 11500'e düştü.
yorumlara bakılırsa felaket ghosting var 34 inş olanda. Faz<eon 34 inç almıştım ışık sızması olduğu için sattim ama ghosting bu kadar yokltu

arkadaşlar merhaba gecikme hızı 1ms sizce çok mu

bu ilan ve başlıktaki arasında kararsızım sizce hangisi daha mantıklı yanıtlarsanız sevinirim.
tabii ki başlıktaki. 0.3-0.5-1ms arasındaki farkı insan gözü algılıyamıyor takılma yani ona. Bütçe varsa konudakini almanı öneririm ben de yeni 320hz monitör aldım o akıcılığı bir görünce iyiki almışım diyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: B737
1650tl den 6 taksit almak çok mantıklı geliyor ama aklım miniled de ya

geçen ay bu modelini 4kdan satmıştı amazon.

1788772992572.webp

yorumlara bakılırsa felaket ghosting var 34 inş olanda. Faz<eon 34 inç almıştım ışık sızması olduğu için sattim ama ghosting bu kadar yokltu
Amazonda 800 küsür yorumu var, %95'i ghosting'ten bahsetmemiş. Dün satın aldım gelince göreceğiz artık, banka promosyonları ile 10500TL 6 taksit aldım

Hayırlı olsun. Fotoğraf ve videolu yorumlarda o şekil yazmışlar hep. Kısmet
Monitör geldi az önce. Ölü piksel çıkmadı çok şükür, ghosting de 10 üzerinden 4-5 civarı var diyebilirim, videolarda falan farkedilmiyor, yazı kaydırırken de görmek istersem görülüyor yoksa kayıp gidiyorsun. Önceki tüm monitörlerim de VA olduğundan alışkınım o kadarına. Allah daha iyilerini nasip etsin inşAllah cümlemize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,764
Üyeler
202,954
Son üye
Yosuklee
Geri