Yardım İkinci El Aldığım Anakart Fiyatına Değer mi Sizce?

B550 Tomahawk klasmanının en iyilerinden. Ryzen 9’a yeter mi bilmem ama R7 5800x3d ile döktürür.

X570 var 4k ya am4 de en iyi kart fit r7 5800x3d tak hiç bişi olmaz en iyi am4 işlemciyi tak bişi uyuyarak brsler yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır b550mk 3.7 k oluyo gaming gecesinde
MSI kalitesinde 2. el sağlam X570 anakart 4k'ya nerede var link atar mısın üstelik B550 Tomahawk giriş orta segment X570 anakartların çoğundan daha iyi.

X570 var 4k ya am4 de en iyi kart fit r7 5800x3d tak hiç bişi olmaz en iyi am4 işlemciyi tak bişi uyuyarak brsler yani

Dostum b550m-k değil bu B550 Tomahawk sen hala anlayamıyor musun aradaki farkı.

gaming gecesi bizi ilgilendirmez her hafta b550 gelicek diye bir durum orda yok

2. x570 4k ya bulundugunuz şehirde olabilir ama adamın yaşadıgı şehirde varmı orası kritik

Tamam da hocacığım sen aldın diye bu arkadaşa da aynı fırsatın geçeceğini nereden biliyorsun üstelik kim bilir ne zaman aldın.
üstüne arkadaşın yaşadıgı yede x570 bile olmayabilir tr deki her şehirde 2.el bol degil bulabildigi bu ise bunun üzerindne degerlendirilmeli

Hocam çok sağ olun. Hayırlı olsun demeleriniz ve düşünceleriniz için. Bir tane sorgumun altında kavga çıkması komiğime gitti ama xnnxnxd.

Kavga değil canım ufak tartışma niye kavga edelim.
Evet hocam olur böyle şeyler Ne diyeyim. Ama ne olsun biz ülkecek hiçbir şey de anlaşamıyoruz. Ama düşünceleriniz için sağ olun.

Hocam çok sağ olun. Hayırlı olsun demeleriniz ve düşünceleriniz için. Bir tane sorgumun altında kavga çıkması komiğime gitti ama xnnxnxd.
dedigim gibi güzel fiyat biraz pazarlıgını yapın ama o kadar güzel anakarta o işlemciyi yakıştırmıyorum am4 ün hala gideri var ram krizi kaynaklı millet hep ddr4 dizdi o yüzden oyun şirketleri am4 de hala özel optimize çekmek zorunda işlemciyide böyle güzel ayarlayıp eldekini satarsan dokunmana bile gerek yok

Hocam anakartım yandığı için ikinci el anakart arıyordum. uygun fiyatlı. Böyle bir anakart önüme düştü şu an. Adam hazır sisteminde kullandığını belirtti ve sistem yükseltmesi için satacağını söyledi. Kendi açıklamasında da yazdığı gibi kutusu ve faturası olmayan sarılı bir şekilde yollayacağını belirtti. Satıcının puanlarına baktığımda şimdiye kadar 13 ürün sattığını ve satış puanın 4.9 olduğunu gördüm. Genel olarak da yorumları iyiydi. Bu fiyata bu anakartı almış olmam sizce iyi mi yoksa satın alma işlemini iptal mi etmeliyim.

(Şu anki sistemde ryzen 5600 işlemci rx 580 pulse ekran kartı ve 32 GB ddr4 RAM var. Ddr4'te kalmayı düşünüyorum Bir 5-6 sene daha. Olursa ekran kartı mı olması gereken üst seviyeyi ve işlemci mi de ddr4 de ryzen 7 ya da ryzen 9 seviyelerini çıkartmak istiyorum. Tabii bu birkaç senede yapacağım bir iş.)
B550 gereksiz, eğer amaç oyunsa R5 5600 den yüksek işlemci de DDR4 de alınmaz onu da boşver. İşini görecek ucuz bir anakart al işin bitince DDR5 geç.

dedigim gibi güzel fiyat biraz pazarlıgını yapın ama o kadar güzel anakarta o işlemciyi yakıştırmıyorum am4 ün hala gideri var ram krizi kaynaklı millet hep ddr4 dizdi o yüzden oyun şirketleri am4 de hala özel optimize çekmek zorunda işlemciyide böyle güzel ayarlayıp eldekini satarsan dokunmana bile gerek yok
Hocam şöyle zaten ben A serisi alabilirdim ama benim anakartım yandı.Maddi durumum da çok şey olmadığı için büyük ihtimalle Ben bir iki üç sene daha rahat am4'te kalacağım. Am 5'e şu an geçmeyi düşünmüyorum zaten 1080p gideceğim bayağı bir süre daha. O yüzden pahalı olduğu için geçesim gelmedi öyle söyleyeyim. Yoksa elimdeki ekran kartını, işlemci irem'leri falan satıp parça parça geçebilirdim. O da ortalama bir senemi alır ama.

B550 gereksiz, eğer amaç oyunsa R5 5600 den yüksek işlemci de DDR4 de alınmaz onu da boşver. İşini görecek ucuz bir anakart al işin bitince DDR5 geç.
Hocam A serileri ya da b serilerinin ikinci el fiyatları zaten sıfırlarına çok yakın. Bunu uyguna bulduğum için aldım daha serilerinde kalırsam falan da ekran kartı değiştirmede falan filan benim başıma ders açacağı için. Hız olarak falan işte düzgün bir şey almak istediğimden bunu aldım.

Hocam arkadaş son fiyat olduğunu ve pazarlık kabul etmediğini söyledi zaten pazarlık yapmayı denedim alabilirsem 3200 ya da 3.500 e alacaktım. Bu şekilde almamın nedeni arkadaşın zaten 15'i 20 ürün satmış olması şimdiye kadar ve. Puanıyla satış yorumlarının güzel olması. Yoksa bu riski almazdım son çare gider A serisi bir anakart alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri