Fiber Olmadan Dayanılır mı?

Fiyatlar öyle pahalı olmuş ki çıldırmalık cidden. Öyle 700-800 dediklerine bakmayın kandırıyorlar ilk 6 aya özel indirim falan diye sonra 1500TL gibi saçma sapan fiyatlara razı ediyorlar. Ben de başka alternatif olarak bunu buldum.
Hocam turktelekom falan oyle zaten en çok altyapısı bulunan firma oldugundan herkese geçiriyor ama digerleri hâlâ yine cazip fiyatta yani mesela Turkcell ilk ay ucretsiz sonraki 11 ay 950TL ye 100mbps eger bolgenizde turkcell altyapısı varsa 950TL’ye 1000Mbps veriyor veya ayni şekilde turknette 750TL sonraki ay fiyat artıyor ama 12 ay peşin öderseniz 750tl hatta belki 650TL ye mi ne alabiliyorsunuz araştırın isterseniz arayip sorarak vs…

Bir de mobil İnternet paylaşımında bazı operatörlerin kotası olabiliyor. Atıyorum,senin sınırsız internetin var ama veri paylaştırısan 15 gb kotan oluyor gibi. İyi araştırma yapmak lazım.

100mbps bile bazen işkence gibi geliyor hocam bana. 2021 yılında 20 mbps kullanıyorduk uygulamaların boyutları düşüktü video çözünürlükleri düşüktü idare ediyorduk. günümüzde minimum 100 mbps olması gerekiyor maalesef

100mbps bile bazen işkence gibi geliyor hocam bana. 2021 yılında 20 mbps kullanıyorduk uygulamaların boyutları düşüktü video çözünürlükleri düşüktü idare ediyorduk. günümüzde minimum 100 mbps olması gerekiyor maalesef
Ucuz ne olabilir bir de telefondan paylaşmak zor olur mu onu da bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,437
Üyeler
203,438
Son üye
yunusemre_123
Geri