burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 763
donunu
Bu adama sıkacak bir amd evladı yok muAdamlar niye ugraşsınki. Kitleye baksana amd yüzüne tükürse yarabbi şükür diyor
Sen ve agalar mı gelin yavruşlarrr ne zaman görsem yanıt tuşuna basmadan millete laf atıyorsun
Ya iftira atarken bari log tutmayan bir forumda at. Tüm mesajlarım orda duruyor dedigin gibi bir şey var mı acaba? ne güzel sallıyorsunuz ya. Otlamayın fazla burdaSen ve agalar mı gelin yavruşlarrr ne zaman görsem yanıt tuşuna basmadan millete laf atıyorsun![]()
MunkiYa iftira atarken bari log tutmayan bir forumda at. Tüm mesajlarım orda duruyor dedigin gibi bir şey var mı acaba? ne güzel sallıyorsunuz ya. Otlamayın fazla burda![]()
Olm ben düsünebilen bir varliğim en azindan gariban bir sirketin önüme koydugu otları cignemiyorum.MunkiSen bir maymunsun
seni sirkte oynatmalílar
the vip of the goyim. goy cattle pro max diyo bunuOlm ben düsünebilen bir varliğim en azindan gariban bir sirketin önüme koydugu otları cignemiyorum.![]()
the vip of the goyim. goy cattle pro max diyo bunu
Padişahını tanıdın helalBi de tek tek mesaj bulacaz krala
Ne alaka hocam 2 si ayni sey değil ki. İsim aynı sadece. Araba ile uçak gibi bisey 2 sinin farkıya 5060ti 16gb denginin altında her kartta fps ölüyor 30-40fps oyun isteyen dlss 5 açsın 4.5 çok daha iyi
tamamda herkesi ilgilendiren bişey yok 4-5 kart var toplamda sahiplerini ilgilendiriyorNe alaka hocam 2 si ayni sey değil ki. İsim aynı sadece. Araba ile uçak gibi bisey 2 sinin farkı