Henry Avery
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,273
Ya kafayı yemelik. Takım tutar gibi firma tutuyorlar. Sey gibi suriyenin biz abdden guclu olcaz ileride demesi gibi. Ben anlamıyorum bunları abi valla ya. Kabullenmek zor geliyor bunlara.Cevap vermeye tenezzül etme, "nvidia'ya domalmışsınız" gibi bir uslüp ile konuşan adamı adam yerine koymana gerek yok, yolda görse yolunu değiştiricek veletler burda gevşek gevşek konuşuyor ve konuştukları da saçma sapan şeyler arkasında duramazlar, hem diyor Nvidia yeni nesil kartlarda performans sıçraması yapamadı (AMD çok farklı sanki ya, bunu söyleyince haklısın diyor) sonra da kas gücünde AMD önde diyor şuursuzca, nerde önde kas gücünde nasıl önde? Sanarsın ki 5090 yapmamış Nvidia ama AMD 9090xt yapmış.. Hala ilerde güçlü kart yapacaklar falan diyerek bi de sidik yarıştırıyor babasının firması sanki.
Şimdi o 41k ya satılan 9070xt lerden ucuza, 37k ya 5070 ti aldım vatandan sıfır olarak. "Domalmışsınız" gibi gevşek gevşek yüzüme de söylesene yiyorsa ki amele sümüğü gibi duvara yapıştırayım seni, 45 yaşındaki adama karşı internette ahkam kesmek kolay tabi.