🔥İndirim Fevel Z1 Paw 3395 Lila 1.111 TL (Kargo +99)

7900 TL viper v4 pro sipariş verdim sırf optik scroll olsun, canımı sıkmasın bir aşağı bir yukarı diye. Hatamı ettim bilmiyorum
ben bu maous v4 geçmek istiyorum hocam yorumunuz neler acaba nasıl bu maous işimi göruyor çok iyi hala kulanıyorum 3 sene oldu ama sıkıldım degiştricem
Arkadaşlar sizce alınır mı mouse bakıyordum kronik bir sorunu falan var mıdır
övmek gibi olmasın ama gayet iyi maous hocam nerden baksan 50 defa felan düşürdüm duvara vurdum çok saglam ama nasıl olduysa bi süreden sonra bişey oldu yan sol tuş ve dip çalışmadı 51 düşürmede işin komik kısmı yere duşurup vurunca tekrardan geri geliyor yani çok saglam :D

Ürünü yaklaşık 1 yıl kullandım gecikme vb olmaması güzel. Malzeme kalitesi olarak hafifletmeye çalışmışlar ama sanki 3D Printerdan çıkmış gibiydi. Ayrıca sol tuşu bozuldu basınca takılı kalıyor yarım saniye sonra bırakıyor. Ayrıca temiz kullanmama rağmen ortadaki plastik tuş sararma yaptı. Biraz daha ekleyip uzun ömürlü kaliteli bir ürün alırdım ben şahsen.

ben bu maous v4 geçmek istiyorum hocam yorumunuz neler acaba nasıl bu maous işimi göruyor çok iyi hala kulanıyorum 3 sene oldu ama sıkıldım degiştricem

övmek gibi olmasın ama gayet iyi maous hocam nerden baksan 50 defa felan düşürdüm duvara vurdum çok saglam ama nasıl olduysa bi süreden sonra bişey oldu yan sol tuş ve dip çalışmadı 51 düşürmede işin komik kısmı yere duşurup vurunca tekrardan geri geliyor yani çok saglam :D
Hocam aldım onayladılar bugün kargolarlar galiba

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, 2-3 aydır fare tekerliğinde tutarsızlıklar başladı. Aşağı hızlıca çekerken arada yukarı kayması gibi, bazen çileden çıkartabiliyor. Elektronik temizleyici sprey sıkıp 2-3 hafta daha kullanıyorum.

Geri