Öneri 4k₺ Geçmeyecek Alınılabilecek En İyi(Olabiliyorsa Kablosuz)Kulaklık Nedir?

Görmediysen bu konuya da bakabilirsin

hocam yanlış anlaşılma olmasın ama nedense razer bana hep overrated gibi geliyor.
Evet değer. Blackshark v3 < Cloud 3s < astro a50 < maxwell 1/2
o zaman zorlayacağım olmazsa x9.
razer barracuda İKS
pembemi aldım şıkır şıkır takıyorum
en ucuzuydu
pembe mi🤨

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
hocam yanlış anlaşılma olmasın ama nedense razer bana hep overrated gibi geliyor.

o zaman zorlayacağım olmazsa x9.

pembe mi🤨
Bu bütçede pek güvenilir ürün yok arkadaşın biri farklı bir konuda şey yazmıştı "Razer Barracuda X aldım bir süre sonra cızırtı sorunu oldu hemen yenisiyle değiştirdiler" MCHOSE alsan değiştirirler mi diye bir düşünmek lazım kaldı ki fabrikadan 1 yıl garantili çıkıyor X9

Bu bütçede pek güvenilir ürün yok arkadaşın biri farklı bir konuda şey yazmıştı "Razer Barracuda X aldım bir süre sonra cızırtı sorunu oldu hemen yenisiyle değiştirdiler" MCHOSE alsan değiştirirler mi diye bir düşünmek lazım kaldı ki fabrikadan 1 yıl garantili çıkıyor X9
çok arada kaldım hocam ya :D siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

çok arada kaldım hocam ya :D siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Ben 2 yıl önce Eylül ayının 16'sında Razer Barracuda X'in beyazını aldım. Bugün de kardeşime, MCHOSE X9 konusunu gördükten sonra Razer Barracuda X'in siyahını aldım. Diyeceklerim bu kadar :D Şu konuda baya konuştuk bi bakabilirsin istersen:

Geri