Yardım Poco X8 Pro Alınır mı?

Aergis

80+
Reaksiyon skoru
6
Selam dostlar Allah izin ederse 1-2 ay içerisinde Poco X8 Pro alacağım bu fiyata daha iyi önerileri olan veya telefonu şuan kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa güzel olur.

Realme Gt6t veya Tecno camon 40 Premier gelmediği sürece 30k altına en iyisidir.

1.5 yıldır 12/512 X7 Pro kullanıyorum. Bu fiyat bandında F/P, bir sıkıntı yaşamadım. X8 Pro alınır bence öneririm.

Hepsiburada'da 512+12 gb 32.999 ₺ satın aldım. Pahalı mı aldım, ucuz mu aldım algımı kaybettim artık. Trendyol'da falan 44 bin ₺ civarı..

1788791331117.webp

Hepsiburada'da 512+12 gb 32.999 ₺ satın aldım. Pahalı mı aldım, ucuz mu aldım algımı kaybettim artık. Trendyol'da falan 44 bin ₺ civarı..

Alıntıyı görüntüle
zam geldi cihaza. 12/512 26.499tl satildigi zamanlar vardi. 26kya bu 30kya a57 varken bi anlami vardi. ama a57yi ne kadar gecerse anlamini o kadar yitiriyor.

Poco X7 Pro aldım, 1.5 sene oldu saçma sapan güncellemeler geliyor kendi kendine, otomatik güncellemelerim kapalı olmasına rağmen. Reklamı falan saçmalıkları cabası, şarjı ölüyordu geçen hafta 4 ten 1 e koşa koşa yetiştiremiyordum şarj aletine, düzeldi bir anda, telefon kapanıyor yükleniyor işareti çıkıyor falan telefonda birşeyler değişiyor. Gidin adam akıllı samsung alın, Zamanında S20FE aldım yaklaşık 5 sene oldu, ekranı 2 kere değişti, 1 kere suya girdi hepsinden sağ çıktı, hâla donmadan kasmadan çalışıyor bataryası çabuk bitiyor tabii ki ama o da güncellemelerle oldu, bende güncellemedim öyle kaldı sağlam şu an kardeşim kullanmaya devam ediyor.

Geri