Wraith kendi ürünlerine zam getirmemiş. Aklımda kalan bütün ürünlerin fiyatı aynı. Gözden kaçıp değişen varsa da çok uçmamış gözüme batan bir zam olmadı açıkcası. (Wraith'in kendi ürünleri için)
W75, Spirit of aim, ace series, W1, ArmSleeve, IEM kulaklık, streamdeck... Hepsinin fiyatı aynı
Ek olarak fiyatından emin olduğum Fantech Shooter III ve ATK Neptune N9 modeli de aynı fiyatta..
Yurt dışından gelen bazı markalı ürünler muhtemelen artık zamlı fiyattan geliyorsa kâr marjlarını korumak adına zam getirmiş olabilirler. Zaten belli bir kâr marjına satarken kâr marjını düşürme işi firma adına mantıklı bir hamle olmaz.
Ha bu arada;
Fiyatlar zamdan önce de sonra da farklı sitelerden daha pahalıya satılıyor olabilir ancak firmaya dolandırıcı falan diyenler var... Siz sıkıntılı mısınız arkadaşlar? Hangi ürünü aldınız da kargonuzdan hıyar çıktı? Bir site için sırf diğer sitelerden daha pahalıya satıyor diye dolandırıcı deme hakkını insanlar nereden buluyor anlamıyorum? Fiyatlar fahiş dersin geçersin.
Ben ve çevremde toplam 6-7'den fazla ürün alındı bu siteden. Hem Wraith marka hemde sitede satılan farklı markalardan; Taş gibi de gönderim yapıyorlar valla dolandırıyorlarsa ben denk gelmedim geleceğimi de düşünmüyorum.
Kendi ürünleri f/p olarak oldukça tatmin edici hatta bana kalırsa fiyatının hakkını yeterince ve bazı yerlerde fazlasıyla veren ürünler...