Wraith Esports'a Zam Geldi!

bende birtek bunun fiyatını biliyorum buna gelmemiş
1788819908400.webp

bu ne olm 7999 du bu

1788819945346.webp

Biraz bakındımda manyak zam yapmışlar. Geçen hafta mousepad ve klavye aldım kurtuldum. Klavyeye 700₺ zam gelmiş
Dolar 50 tl olsaydı fırsat bilip yapsalardı kimse bir şey demezdi. Açgözlülüğe kaçmışlar yada yılbaşında yapabilirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende birtek bunun fiyatını biliyorum buna gelmemiş
Alıntıyı görüntüle

bu ne olm 7999 du bu

Alıntıyı görüntüle
wraith evox yeni ve kendi ürünleri zaten zam yapmamaları normal.

laan alacağım fanları 2000 tl yapmışlar keşke alsaydım ya önceden of

Gereksiz fiyattı zaten iyice gereksiz olmuş ne zaman bakınsam soğuyup çıkıyorum sitedenmçok saçma fiyatları vardı hep. Nefret ettiğim bi marka

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
pulsar mousepad alcaktık bunlara zam çakmışlar mı

kulaklık bakıyodum fena gelmiş zam neyse zaten bunlardan bişey alınmaz dolandırıcılar

Dün 4200 TL ye aldığım mouse bugün 4500 TL olmuş. İlk defa şans yüzümüze güldü ama genel için üzüldüm.

4 gün önce simgot ew300 almıştım 5300 TL civarı geldi güncel fiyatı 5900 TL

paranın köpeği olan wraith de kim? :ROFLMAO: meyer gaming, ulugames öneriyorum

Wraith kendi ürünlerine zam getirmemiş. Aklımda kalan bütün ürünlerin fiyatı aynı. Gözden kaçıp değişen varsa da çok uçmamış gözüme batan bir zam olmadı açıkcası. (Wraith'in kendi ürünleri için)
W75, Spirit of aim, ace series, W1, ArmSleeve, IEM kulaklık, streamdeck... Hepsinin fiyatı aynı

Ek olarak fiyatından emin olduğum Fantech Shooter III ve ATK Neptune N9 modeli de aynı fiyatta..

Yurt dışından gelen bazı markalı ürünler muhtemelen artık zamlı fiyattan geliyorsa kâr marjlarını korumak adına zam getirmiş olabilirler. Zaten belli bir kâr marjına satarken kâr marjını düşürme işi firma adına mantıklı bir hamle olmaz.

Ha bu arada;
Fiyatlar zamdan önce de sonra da farklı sitelerden daha pahalıya satılıyor olabilir ancak firmaya dolandırıcı falan diyenler var... Siz sıkıntılı mısınız arkadaşlar? Hangi ürünü aldınız da kargonuzdan hıyar çıktı? Bir site için sırf diğer sitelerden daha pahalıya satıyor diye dolandırıcı deme hakkını insanlar nereden buluyor anlamıyorum? Fiyatlar fahiş dersin geçersin.
Ben ve çevremde toplam 6-7'den fazla ürün alındı bu siteden. Hem Wraith marka hemde sitede satılan farklı markalardan; Taş gibi de gönderim yapıyorlar valla dolandırıyorlarsa ben denk gelmedim geleceğimi de düşünmüyorum.
Kendi ürünleri f/p olarak oldukça tatmin edici hatta bana kalırsa fiyatının hakkını yeterince ve bazı yerlerde fazlasıyla veren ürünler...

Wraith kendi ürünlerine zam getirmemiş. Aklımda kalan bütün ürünlerin fiyatı aynı. Gözden kaçıp değişen varsa da çok uçmamış gözüme batan bir zam olmadı açıkcası. (Wraith'in kendi ürünleri için)
W75, Spirit of aim, ace series, W1, ArmSleeve, IEM kulaklık, streamdeck... Hepsinin fiyatı aynı

Ek olarak fiyatından emin olduğum Fantech Shooter III ve ATK Neptune N9 modeli de aynı fiyatta..

Yurt dışından gelen bazı markalı ürünler muhtemelen artık zamlı fiyattan geliyorsa kâr marjlarını korumak adına zam getirmiş olabilirler. Zaten belli bir kâr marjına satarken kâr marjını düşürme işi firma adına mantıklı bir hamle olmaz.

Ha bu arada;
Fiyatlar zamdan önce de sonra da farklı sitelerden daha pahalıya satılıyor olabilir ancak firmaya dolandırıcı falan diyenler var... Siz sıkıntılı mısınız arkadaşlar? Hangi ürünü aldınız da kargonuzdan hıyar çıktı? Bir site için sırf diğer sitelerden daha pahalıya satıyor diye dolandırıcı deme hakkını insanlar nereden buluyor anlamıyorum? Fiyatlar fahiş dersin geçersin.
Ben ve çevremde toplam 6-7'den fazla ürün alındı bu siteden. Hem Wraith marka hemde sitede satılan farklı markalardan; Taş gibi de gönderim yapıyorlar valla dolandırıyorlarsa ben denk gelmedim geleceğimi de düşünmüyorum.
Kendi ürünleri f/p olarak oldukça tatmin edici hatta bana kalırsa fiyatının hakkını yeterince ve bazı yerlerde fazlasıyla veren ürünler...
Wraithin hangi departmanındansın reis niye bu kadar uzun savunma gereği duydun kendi ürünlerine gelmemiş zaten diğer tüm ürünlere ben gördüğüm kadarıyla zam gelmiş hub undan tut mouselarına iemlerine her markaya ayrı ayrı zam gelmiş. Yılbaşında yapsalardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,170
Üyeler
202,812
Son üye
Fatihh37
Geri