volkie1912
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
x modelini alın hem xbox hem PlayStation hemde pc de çalışan tek model
Ben 2 ay dayanamadım hocam ses kalitesi çok iyi de malzemesi de aynı oranda çok kötü. Her tarafından trim sesi geliyor bir süre sonra. Başta hiç gelmiyor sonradan anlarsınız demek istediğimi. Pek tavsiye etmiyorum. Eski steelseries kulaklıklar daha kaliteliydi. Nova serisinde batırmışlar bence.Beyaz diye 7p gen2yi aldım geçtim(renk benm için tuştan daha önemli) 300 tl kampanyadan verdi + 6 taksit geçtim, ilk kulaklığım da arctic 7 idi kulağımla uyumlu ve tipini sevdiğim için aldım tamamen, eder mi etmez mi hala kararsızım ama tek bidliğim ilk kulaklık tam 10 yıl olmuş ses açma kapatma tuşunda oksitlenme var bilinen bir durum zaten kullanımda sorun yaratmıyor yakın tarihte kulaklık pedi yırtıldı(esas yeni kulaklığa geçiş sebebim aslında), onun dışında taş gibi. 10 yıl olduğu için yenisini almak istedim yoksa kulaklık pedi alıp devam edilse 10 sene daha gider.
Özet: Parafta 6 taksitin yanına 300 tl de okula dönüş kampanyası var bilginize.
trim sesi sorun değil hocam evde oyun oynarken kullanıyorum yalnızca zaten oyun oynarken konsantre olduğum için hareket etmiyorum ayrıca trim seslerini sorun etmiyorum aracım alfa romeo o kadar diyeyim siz anlayınBen 2 ay dayanamadım hocam ses kalitesi çok iyi de malzemesi de aynı oranda çok kötü. Her tarafından trim sesi geliyor bir süre sonra. Başta hiç gelmiyor sonradan anlarsınız demek istediğimi. Pek tavsiye etmiyorum. Eski steelseries kulaklıklar daha kaliteliydi. Nova serisinde batırmışlar bence.