11. Sınıfta Dershaneye Gidilir mi ?

CheckMateMaster

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Youtubedan ilerlenir mi yoksa dershaneye gidilir mi ortalama bir lisedeyim şuan ne yapabilirim bilmiyorum

maarif modelin youtube kısmında hiç bilgim yok ama normal müfredatta 11.sınıf konuları bence 12.sınıftan daha yoğun fuzem canlı dersleri oluyor onlara bi bak bence hocaları gayet iyi dershanedede hocalar iyiyse bence pişman olmazsın ama hocalar iyi değilse aynı şeyi söyleyemem dershanede deneme haftası yapıyorlar istersen bir katıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet

Disiplinsiz isen gidebilirsin ve bunu hakaret olarak algilama lutfen.
disiplinsiz ise koç tutması daha mantıklı dershanedeki koçlar genel olarak derece öğrencilerine yardımcı oluyor reklam olması için

Gittim kendi adıma şunu söyleyeyim çok yorucu oluyor ve ders kaynatmalar fln bence gideceksen 12 de git

youtube dan çalış yapamadığını okuldaki hocalarına sor dershane iş yapmaz 12.sınıf olunca da önermem

youtube dan çalış yapamadığını okuldaki hocalarına sor dershane iş yapmaz 12.sınıf olunca da önermem
Ben sadece matematik bazında zorlanıyordum (özel ders aldım) bu yaz tatilinde temel attım geometride üçgenleri bitirdim diğer dersler açısından pek bişe yapmadım ancak ailem dershaneye git diye baskılıyor ben daha çok bireysel çalışmayı seviyorum öyle daha verimli oluyor

12 de özele geçer belki
özele geçme gibi bir niyetim yok açıksası

Evet

Disiplinsiz isen gidebilirsin ve bunu hakaret olarak algilama lutfen.
Bir Çalışma düzenini oturtum bu yaz 4 saat çalışabiliyorum hakaret olarak algılamadım zaten değerli fikriniz için sağolun

maarif modelin youtube kısmında hiç bilgim yok ama normal müfredatta 11.sınıf konuları bence 12.sınıftan daha yoğun fuzem canlı dersleri oluyor onlara bi bak bence hocaları gayet iyi dershanedede hocalar iyiyse bence pişman olmazsın ama hocalar iyi değilse aynı şeyi söyleyemem dershanede deneme haftası yapıyorlar istersen bir katıl

disiplinsiz ise koç tutması daha mantıklı dershanedeki koçlar genel olarak derece öğrencilerine yardımcı oluyor reklam olması için
kafam çok karışık ne yaparım bilmiyorum sağolun değerli fikriniz için

Ben sadece matematik bazında zorlanıyordum (özel ders aldım) bu yaz tatilinde temel attım geometride üçgenleri bitirdim diğer dersler açısından pek bişe yapmadım ancak ailem dershaneye git diye baskılıyor ben daha çok bireysel çalışmayı seviyorum öyle daha verimli oluyor
kesinlikle gitme gidersen zararlı çıkan sen olursun okulda günde 8 saat ders görüyorsun birde gideceksin dershaneye de dinleyeceksin sabahtan beri ders dinliyorsun dinlemekle olmuyor bu işler bilirsin oturup tekrar etmende gerekecek ama ne zaman edeceksin kurs bitti eve geldin saat olmuş bilmem kaç gün bitmiş olacak hiç bir şey yapmamış gibi hissedeceksin. kar, yağmur yağar yaza doğru havalar ısınacak gitmek istemeyeceksin insanız sonuçta sıkılacaksın kaytarmak isteyeceksin. çalışma programın çakışacak senin çalışmak istediğin bir konu olacak, yazılın haftan olacak ama dershaneye senin iyi bildiğin bir konuyu anlatacak veya anlamadığın bir hocanın dersi olacak buraya bir ton sebep yazılır sonuç olarak gitmenin verimsiz olduğuna karar vereceksin bu süreç zarfında ailen para ödediği için rahat etmeyecek hatta onlarda derler para ödüyoruz niye gitmiyorsun diye böyle streslere gerek yok sınav süreci zaten stresli okuldan çıkarsın gidersin kütüphanene evde verimli bir ortamın varsa orası da olur ama kütüphaneye de öneririm kesinlikle konfor alanından çık farklı yerler de de çalış kütüphane de bile aynı masaya oturma senin için daha verimli olacaktır. başarılar

Özel ders al

Geri