Carlo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,363
Ben de bunu bekliyorum zaten.
Makine çevirisi rezalet oluyor özellikle tokensiz google çeviri api kullananlartwitterda gördüm adam telefonu falan bağlıyo otomatik yapıyo 1dk lik videoydu çok izlemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
otomatik çeviri yapıyo zaten AI ile orada da calısır yanisi
Bu ay son taksidini ödüyorum
Haberler devam ediyor...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vatan abi sağolsun 2 aydır böyle
Alıntıyı görüntüle
gta cıkana kadar geliştirirler herhaldeMakine çevirisi rezalet oluyor özellikle tokensiz google çeviri api kullananlar
Gelişmelik bir durum yok pcde düzgün çalışan bir sürüm belki gelebilir ama sağlam sistem ister lokal çalışabilmesi için. Onun dışında api token veya google çeviri api kullananlar mantıksız. İngilizce öğrenin bunlarla uğraşmaktansagta cıkana kadar geliştirirler herhalde
Bilinmedik sayfalar sıkabilir belki hocam doğru diyorsun ama , Mustafa Kadir de X de paylaşım yapmış ona güveniyorum ben şahsen.Önceki tecrübelere dayanarak, gaza gelmemek lazım diyorum. Türklerden gelen yoğun etkileşimin kokusunu aldı çoğu X sayfası. Etkileşim için kolpa sıkma ihtimalleri çok yüksek.
İpiyle kuyuya inilecek adam değil benceBilinmedik sayfalar sıkabilir belki hocam doğru diyorsun ama , Mustafa Kadir de X de paylaşım yapmış ona güveniyorum ben şahsen.
Başından beri bu sürecin arkasında diye biliyorum hocam onun haricinde tanımam etmem.İpiyle kuyuya inilecek adam değil bence