30/35 K Arası Okul İçin Kullanılacak Laptop

mehmet4732

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Arkadaşlar merhaba okul ve ders için üniversite hazırlığında ve üniversitede kullanılacak laptop önerisi olan var mıdır acaba

Sadece okul ve üniversite için mi bide mac mi windows mu oyun oynayacak mısın
Yani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelen hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece okul ve üniversite için mi bide mac mi windows mu oyun oynayacak mısın
Yani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelen

Bunu önermişler ama bilemedim

Yani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelen hocam

Yani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelen

Bunu önermişler ama bilemedim
Hocam herhangi bir oyun için bu alınmaz yani oyun açmaz bunu bunda telefon işlemcisi var yani arm mimarili vildiğin amd yada intel işlemcili değil yani x86 değil çoğu oyunun anticheat yazılımları bu işlemcide sıkıntı çıkarır oyun oynamazsanız ise iyi seçenek

Şuna bi bakın
Teşekkür ederim hocam bakacağım
Bu nasıldır ?

Hocam herhangi bir oyun için bu alınmaz yani oyun açmaz bunu bunda telefon işlemcisi var yani arm mimarili vildiğin amd yada intel işlemcili değil yani x86 değil çoğu oyunun anticheat yazılımları bu işlemcide sıkıntı çıkarır oyun oynamazsanız ise iyi seçenek
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için https://ty.gl/0ro3isgmb7640
Bu nasıl hocam. Sizce

Sizce hangisi hocam lenovo mu iyidir sizin attığınız mı
Hocam ekran kartı gücü olarak lenovoya tur attırır bütün oyunları akıcı oynatır ve sadece zaman bulduğunuz zaman 8 gb ram eklemeniz lazım ozaman baya iyi olur kasa kalitesi ve soğurma kalitesi lenovonun daha iyi ama pil ömrü ise 57 wh yani güç tassarufu moduna alıp üniversitede pilde 3 4 saat gider.Seçim senin yani sadece eski oyunları oynayacağım dersen arkadaşın attığı oled yada senin lenovo daha iyi özellikle oled laptop.Bence acer nitro v15

Son düzenleme:
https://www.idefix.com/acer-nitro-v...1415&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.8.8 hocam bu var bi 3 bin daha çıkabilirseniz ama 5050 75w ve sadece 8 gb ram ileride 8 gb ekleyeceğim derseniz iyi bir model ama lenovo loq kadar değil kasası ince oyüzden bir tık daha sesli çalışabilir oyun oynarken lenovo loqun kasa kalitesi daha iyidir bide 36 a da 4050 hali var
Hocam merhaba şuan bu bilgisayara baktım çok hoşuma gitti bunlarda ekran kartlarında watt olayı oluyormuş açıklık getirebilir misiniz rica etsem bu pc kaç watt mesela alınır mı diğer pclere göre fiyatı çok uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,860
Üyeler
202,984
Son üye
ogunpala12
Geri