mehmet4732
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 483
Arkadaşlar merhaba okul ve ders için üniversite hazırlığında ve üniversitede kullanılacak laptop önerisi olan var mıdır acaba
Bunu alabilirsinizArkadaşlar merhaba okul ve ders için üniversite hazırlığında ve üniversitede kullanılacak laptop önerisi olan var mıdır acaba
0 düşünüyorum hocam teşekkür ederimBunu alabilirsiniz
İkinci el al sıfır bu bütçede çok iyi bişiy alamazsın0 düşünüyorum hocam teşekkür ederim
Sadece okul ve üniversite için mi bide mac mi windows mu oyun oynayacak mısınArkadaşlar merhaba okul ve ders için üniversite hazırlığında ve üniversitede kullanılacak laptop önerisi olan var mıdır acaba
Yani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelen hocamSadece okul ve üniversite için mi bide mac mi windows mu oyun oynayacak mısın
Yani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelenSadece okul ve üniversite için mi bide mac mi windows mu oyun oynayacak mısın
Hocam herhangi bir oyun için bu alınmaz yani oyun açmaz bunu bunda telefon işlemcisi var yani arm mimarili vildiğin amd yada intel işlemcili değil yani x86 değil çoğu oyunun anticheat yazılımları bu işlemcide sıkıntı çıkarır oyun oynamazsanız ise iyi seçenekYani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelen hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani belki cs half life eski tarz oyunlar oynayacak muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu önermişler ama bilemedim![]()
ASUS Vivobook 16 X1607QA-MB090W Snapdragon X X1 26 100 16GB RAM 512GB SSD 16'' WUXGA Windows 11 Home - Fiyatı, Yorumları
Vivobook 16 X1607QA-MB090W Snapdragon X X1 26 100 16GB RAM 512GB SSD 16'' WUXGA Windows 11 Home yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Teşekkür ederim hocam bakacağımŞuna bi bakın![]()
Medion Signium 14 S1 OLED MD600032 Ultrabook
Medion Signium 14 S1 OLED MD600032 Ultrabook [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için https://ty.gl/0ro3isgmb7640Hocam herhangi bir oyun için bu alınmaz yani oyun açmaz bunu bunda telefon işlemcisi var yani arm mimarili vildiğin amd yada intel işlemcili değil yani x86 değil çoğu oyunun anticheat yazılımları bu işlemcide sıkıntı çıkarır oyun oynamazsanız ise iyi seçenek
Sizce hangisi hocam lenovo mu iyidir sizin attığınız mıhttps://www.idefix.com/acer-nitro-v...1415&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.8.8 hocam bu var bi 3 bin daha çıkabilirseniz ama 5050 75w ve sadece 8 gb ram ileride 8 gb ekleyeceğim derseniz iyi bir model ama lenovo loq kadar değil kasası ince oyüzden bir tık daha sesli çalışabilir oyun oynarken lenovo loqun kasa kalitesi daha iyidir bide 36 a da 4050 hali var
Hocam ekran kartı gücü olarak lenovoya tur attırır bütün oyunları akıcı oynatır ve sadece zaman bulduğunuz zaman 8 gb ram eklemeniz lazım ozaman baya iyi olur kasa kalitesi ve soğurma kalitesi lenovonun daha iyi ama pil ömrü ise 57 wh yani güç tassarufu moduna alıp üniversitede pilde 3 4 saat gider.Seçim senin yani sadece eski oyunları oynayacağım dersen arkadaşın attığı oled yada senin lenovo daha iyi özellikle oled laptop.Bence acer nitro v15Sizce hangisi hocam lenovo mu iyidir sizin attığınız mı
Hocam merhaba şuan bu bilgisayara baktım çok hoşuma gitti bunlarda ekran kartlarında watt olayı oluyormuş açıklık getirebilir misiniz rica etsem bu pc kaç watt mesela alınır mı diğer pclere göre fiyatı çok uygunhttps://www.idefix.com/acer-nitro-v...1415&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.8.8 hocam bu var bi 3 bin daha çıkabilirseniz ama 5050 75w ve sadece 8 gb ram ileride 8 gb ekleyeceğim derseniz iyi bir model ama lenovo loq kadar değil kasası ince oyüzden bir tık daha sesli çalışabilir oyun oynarken lenovo loqun kasa kalitesi daha iyidir bide 36 a da 4050 hali var