🔥İndirim Xiaomi Tag Akıllı Takip Cihazı 509 TL

Reaksiyon skoru
48

Ekler

• IMG_7186.webp
    IMG_7186.webp
    36.4 KB · Hit: 97
Son düzenleme:
Motor için alınır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi birisi ''Konum çok yanlış gösteriyor motorum ile arasında yaklaşık 1km fark var'' yazmış yorumlara

Bir öneriniz var mıdır hocam şunu alın diyebileceğiniz
Hocam en mantıklısı Apple AirTag almak. Çoğunluk iPhone kullandığı için rakipsiz maalesef.

Motor için alınır mı

Gerçi birisi ''Konum çok yanlış gösteriyor motorum ile arasında yaklaşık 1km fark var'' yazmış yorumlara
UWB olmayan cihaz turbosuz spor araba gibi bir şey oluyor hocam.

Hocam en mantıklısı Apple AirTag almak. Çoğunluk iPhone kullandığı için rakipsiz maalesef.

UWB olmayan cihaz turbosuz spor araba gibi bir şey oluyor hocam.
Anladım hocam ama 1km falan fark etmesi de anormal değil mi ? 50 hadi 100m anlarım da 1km nedir :D

Yanındaki bir cihaz yakalarsa tam konum gösterir, uzak bir cihaz yakalarsa telefonun konumunu gösterir. Ben e-scooter için kullanıyorum. Bağladıktan sonra gps yada bluetooth açmama bile gerek kalmıyor. Google android paylaşım ağı ile yaklaşık yerini sürekli tazeliyor.

xiaomi çıkış zamanında salladığı markalara dönüşmüş bir firmadır. Telefonun fiyatı 3 kuruş uygun olsun diye reklam koyup, ömür boyu reklam gösterip 10 kuruş kazanan markadır. Artık ürünlerini tercih etmiyorum, kıyaslama listemde bile yer vermiyorum. Bedavaya çöp poşeti verseler yırtılacağından şüphelenip paramla başka poşet alırım.

Apple air tag yakınına bir iphone cihazı gelmediği müddetçe pek işe yaramıyor. Motor için sim kartlı, bataryalı cihazlar almak ama o da maliyet..

Geri