❌İndirim Bitti! Neeko Nexus Rgb Stick Led Lambader 417tl (Hepsiburada Premiumlulara)

sitesinde yine uygun fiyatlar gözüküyor ama kargo ücreti ne kadar oluyor kontrol etmedim (1500 tl üzeri bedavaymış)

sitesinde yine uygun fiyatlar gözüküyor ama kargo ücreti ne kadar oluyor kontrol etmedim (1500 tl üzeri bedavaymış)
Onu da iptal ederler musteri hizmetleri rezalet. Caydirmak icin milleti kargoyu öteliyorlar ileriye iptal etsin musteri diye

İptal geldi hatalı fiyat xd
Müşteri hizmetlerine yazın kupon alın en azından

Son düzenleme:
Bu fiyatta da kâr ediyorlar ama yine de yetmemiş demek ki, müşteri hizmetlerine yazın kupon alın.

Valla baya atar gider yaptım üyeliği iptal edicem dedim vermediler kupon, çok umurlarında değil bence

Nasıl kupon alıyoruz müşteri hizmetlerinden?
Mağdur oldum satıcı kafasına göre iptal çekiyor vs. bir şeyler dedim zaten otomatik olarak 1 iş günü içerisinde kupon tanımlanacaktır falan yazdılar.

Temmuzda 493 olarak paylaşmıştım hiç iptal olmadı 80 TL ile batacaklar demekki

Ürünlere zam yapmislar sirf ucuz fiyattan aldik diye kargoyu 15 eylüle çekmişler. Muhtemelen fiyat hatasi oldu. Gece vakti ürünler ucuzdu baya hemen değiştirdiler. Milletin siparisini iptal ettirmek için kargoyu erteliyolar sürekli. Rezil herifler. Almayın burdan.
Iptal geldi.

Geri