erwinsmith10
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış fiyatlandırma yüzünden iptal oldu siparişim
Onu da iptal ederler musteri hizmetleri rezalet. Caydirmak icin milleti kargoyu öteliyorlar ileriye iptal etsin musteri diyesitesinde yine uygun fiyatlar gözüküyor ama kargo ücreti ne kadar oluyor kontrol etmedim (1500 tl üzeri bedavaymış)
Nasıl kupon alıyoruz müşteri hizmetlerinden?Bu fiyatta da kâr ediyorlar ama yine de yetmemiş demek ki, müşteri hizmetlerine yazın kupon alın.
ürün iptal edildiğine sinirlenmiş, gibi yap bir iki mesaj, mağdur oldum falan de zaten ilk mesajda veriyolarNasıl kupon alıyoruz müşteri hizmetlerinden?
Mağdur oldum satıcı kafasına göre iptal çekiyor vs. bir şeyler dedim zaten otomatik olarak 1 iş günü içerisinde kupon tanımlanacaktır falan yazdılar.Nasıl kupon alıyoruz müşteri hizmetlerinden?
Iptal geldi.Ürünlere zam yapmislar sirf ucuz fiyattan aldik diye kargoyu 15 eylüle çekmişler. Muhtemelen fiyat hatasi oldu. Gece vakti ürünler ucuzdu baya hemen değiştirdiler. Milletin siparisini iptal ettirmek için kargoyu erteliyolar sürekli. Rezil herifler. Almayın burdan.