Sadece macun surmustumsadece gpuyu mu macunladın vramleri vs padlerini yeniledin mi
Anladim ilk aldigimda bilgisayar oyunda kendini kapatti da sonra format attim driveri bastan yukledim duzeldi ama kasanin ici alev gibi yani insan bi tedirgin oluyor yine de (islemci de amd ryzen 5 5600xAMD lerde huy galiba benim eski 6000 serisi kartta da hotspot 100 gputemp 60 görünüyordu, çok sıkıntı yapma bayağı kullandım o şekilde yükte vs. .
Yol yakınken o kartı değiştir benim arkadaşta var aynısı çok şikayetçi beraber oynuyoruz adam oyundan düşüyor geliyor; radeon software hata verdi reset yedim diyor. 5000 serisi sıkıntı.Sadece macun surmustum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladim ilk aldigimda bilgisayar oyunda kendini kapatti da sonra format attim driveri bastan yukledim duzeldi ama kasanin ici alev gibi yani insan bi tedirgin oluyor yine de (islemci de amd ryzen 5 5600x
Anladim tesekkurler biraktim bilgisayarciya bi saat once falan yarin haber gelince yazarim burayaKanka aynı kart bende var içindeki macunu değiştirirken pedleri oynatmışım 110 görüyordu sonra yeniden acıp pedleri doğru koyunca azaldı. Sende de aynı durum olabilir ya da pedler eskiyip toz almıştır değiştirmen gerekebilir.
Oyun oynarken degerler boyle degil, 2 dk stabil ilerledi furmarkta ama oyun oynarken 110lari buluyor hotspot, model de powercolor rx 5700 xt 8gb gddr6Furmark 2 test görseli paylaşır mısın? Birde kartın tam model bilgisi nedir?
full hız çalışırken fanlar bana biraz fazla geldi ben 6800xt kullanıyorum fanlar %65 yukteyken 65 derece falan kartın bastan sona bakim yapılması sart gibiAnladim tesekkurler biraktim bilgisayarciya bi saat once falan yarin haber gelince yazarim buraya
Oyun oynarken degerler boyle degil, 2 dk stabil ilerledi furmarkta ama oyun oynarken 110lari buluyor hotspot, model de powercolor rx 5700 xt 8gb gddr6
Elindeki model 2 fanlı model mi?Anladim tesekkurler biraktim bilgisayarciya bi saat once falan yarin haber gelince yazarim buraya
Oyun oynarken degerler boyle degil, 2 dk stabil ilerledi furmarkta ama oyun oynarken 110lari buluyor hotspot, model de powercolor rx 5700 xt 8gb gddr6
Kısacası kartı elden çıkarAnladim