bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,636
Su tesisatindayiz. Bugün çok yoğun geçiyor telefonlar susmuyor tüm şehri su bastı herhalde müşteriler acil bekliyor bizi öğlene kadar müşterilerin bir kısmını hallettik sabahtan beri müteahhit arayıp sıkıştırıyor bizi inşaata gelin diye. Müşterilere gitmesek büyük müşteri kaybı olacak.
Ustam beni bıraktı inşaata kendisi diğer arızalara gitti. mekanik tesisatta olduğumuz için bende de bilgi yok çektim seyyar kabloyu ütüyü falan boş boş oturuyorum arada bir kalkıp kelepçeleri söküp takıyorum birseyler yapıyormuş gibi. Bu arada işe başladığımdan beri 2 tane pdf kitap bitirdim.
Şimdi bana zaman geçirmelik aktivite lazım hem iş yapıyormuş gibi gözükeyim hem sıkılmayayim.
hizliresim.com
Ustam beni bıraktı inşaata kendisi diğer arızalara gitti. mekanik tesisatta olduğumuz için bende de bilgi yok çektim seyyar kabloyu ütüyü falan boş boş oturuyorum arada bir kalkıp kelepçeleri söküp takıyorum birseyler yapıyormuş gibi. Bu arada işe başladığımdan beri 2 tane pdf kitap bitirdim.
Şimdi bana zaman geçirmelik aktivite lazım hem iş yapıyormuş gibi gözükeyim hem sıkılmayayim.
a9fy5lwd.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 09 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: a9fy5lwd.