Cs2 Faceit Görevleri Yapmak İmkansız mı?

SirRoach

80+
Reaksiyon skoru
11
Herkese selam arkadaşlar 1 Eylül'de premium aldım ama bu kadar mentalimi zorlayacağını düşünmedim hiç. FACEIT'in yeni gelen premium görevinde ki bıçağı almak için yoğun çabayla aim çalışıyorum, DM kasıyorum, videolar izliyorum ama bir yere gelemiyorum ya da geliyorum ucundan dönüyorum. Neyse kalan görevlerim aşağıda ki gibi;

• 5 galibiyet al.
  • 4 galibiyet al.
  • 5 galibiyet al.
  • 15 maç oyna.
  • 10 galibiyet al.
  • 25 maç oyna.
  • 50 galibiyet al.
  • 60 galibiyet al.
  • 100 galibiyet al.
Ben artık hesaplama yapmaktan cidden yoruldum günde 10-15 maç atmaya çalışıyorum ancak görebildiğim en yüksek maç sayısı 11 oldu çünkü bir yerden sonra kafam kaldırmıyor ve kusacak gibi oluyorum. Aynı haritaları oynamaktan vs. doğru hesaplama yapabilen biri varsa nasıl yapıyor? Bana söyleyebilir mi? Günlük oynamam gereken maç sayısı ne kadar? Bıçağa ulaşamasam bile en azından 70k FACEIT puanını alıp kenara çekilmek istiyorum. Onun için ne kadar oynamam lazım? Bilginiz varsa yazmanızı rica ediyorum. İyi sosyaller herkese.

Güncelleme yapayım: 5 galibiyeti bitirdim, ardından da "4 galibiyet al" görevinin 2 galibiyetini tamamladım. 15 maç attım bugün 8 galibiyet 7 Mağlubiyet.

Yapılabilecek olsa bile mantıksız. Ben zamanında hesaplamıştım. 1 ay boyunca normal işe gider gibi en az 10 saatini vermen gerekiyor. Onun yerine 1 ay bir yerde çalışsan komple envanter dizersin :D

Herkese selam arkadaşlar 1 Eylül'de premium aldım ama bu kadar mentalimi zorlayacağını düşünmedim hiç. FACEIT'in yeni gelen premium görevinde ki bıçağı almak için yoğun çabayla aim çalışıyorum, DM kasıyorum, videolar izliyorum ama bir yere gelemiyorum ya da geliyorum ucundan dönüyorum. Neyse kalan görevlerim aşağıda ki gibi;

• 5 galibiyet al.
  • 4 galibiyet al.
  • 5 galibiyet al.
  • 15 maç oyna.
  • 10 galibiyet al.
  • 25 maç oyna.
  • 50 galibiyet al.
  • 60 galibiyet al.
  • 100 galibiyet al.
Ben artık hesaplama yapmaktan cidden yoruldum günde 10-15 maç atmaya çalışıyorum ancak görebildiğim en yüksek maç sayısı 11 oldu çünkü bir yerden sonra kafam kaldırmıyor ve kusacak gibi oluyorum. Aynı haritaları oynamaktan vs. doğru hesaplama yapabilen biri varsa nasıl yapıyor? Bana söyleyebilir mi? Günlük oynamam gereken maç sayısı ne kadar? Bıçağa ulaşamasam bile en azından 70k FACEIT puanını alıp kenara çekilmek istiyorum. Onun için ne kadar oynamam lazım? Bilginiz varsa yazmanızı rica ediyorum. İyi sosyaller herkese.

Güncelleme yapayım: 5 galibiyeti bitirdim, ardından da "4 galibiyet al" görevinin 2 galibiyetini tamamladım. 15 maç attım bugün 8 galibiyet 7 Mağlubiyet.
kanka toplamda 274 galibiyet lazım. yani hemen hemen günde 10 win lazım. zaten adam akıllı bir maç en az 40 45 dakika sürüyor faceit de. yani hiç durmadan 7 8 saat oynamak demek bu. Ben bunu maç olarak hesaplama, bunların 234 ü WİN. Sen win aldıkça seviye yükselecek. Win almak zorlaşacak. Bence tırt bir muhabbet. Ha skinlerle kumar oynamışsın ha buna para yatırmışsın.

kanka toplamda 274 galibiyet lazım. yani hemen hemen günde 10 win lazım. zaten adam akıllı bir maç en az 40 45 dakika sürüyor faceit de. yani hiç durmadan 7 8 saat oynamak demek bu. Ben bunu maç olarak hesaplama, bunların 234 ü WİN. Sen win aldıkça seviye yükselecek. Win almak zorlaşacak. Bence tırt bir muhabbet. Ha skinlerle kumar oynamışsın ha buna para yatırmışsın.
8 lvl de çile çekiyorum yemin ederim uğraşıyorum uğraşıyorum emek veriyorum karşılığı asla yok karşıya süper isimler geliyor kendi takımıma bakınca inanamıyorum.

Yıllar önce yapılabilirdi çok daha azdı fakat şu an hem görevler arttı hem de CS2 piyasası çökmesine rağmen ödül değerini arttırmak yerine tam aksine azalttılar. Onu kasmak yerine git 3 günlük ekstracı bir iş bul parası çıkar zaten.

İnsan işi değil hocam çok zor günde 10 saat falan şart

Yıllar önce yapılabilirdi çok daha azdı fakat şu an hem görevler arttı hem de CS2 piyasası çökmesine rağmen ödül değerini arttırmak yerine tam aksine azalttılar. Onu kasmak yerine git 3 günlük ekstracı bir iş bul parası çıkar zaten.
şuan çalışamam. Ameliyat oldum ve bir yerde çalışmam mümkün değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek yapanlarda var aslında

İnsan işi değil hocam çok zor günde 10 saat falan şart
10 saatten fazla oynuyorum zaten.

şuan çalışamam. Ameliyat oldum ve bir yerde çalışmam mümkün değil.

tek yapanlarda var aslında

10 saatten fazla oynuyorum zaten.
10 saat oynayıp win alman lazım bitirmek istiyorsan win alamıyorsan anlamı yok ki en az 10 saat fazlası lazım verilen görevler basit değil hocam

10 saat oynayıp win alman lazım bitirmek istiyorsan win alamıyorsan anlamı yok ki en az 10 saat fazlası lazım verilen görevler basit değil hocam
gerçekten bağırıp çağırarak küfür etmek istiyorum hayır kötüde oynamıyorum inanılmaz. 16.33 den itibaren maç atıyorum

Ekler

• donanım.webp
    donanım.webp
    89.4 KB · Hit: 12
Ben örnek verdim sadece yani değmez diye. Şunun için mental zorluk yaşamaya gerek yok.
hocam okullar açılsın da bi zaten harçlık vs. ekipman dizicem ben devam ederim faceite yine ama henüz bolca vaktim varken bıçağı almak istiyorum şahsen çünkü oyundaki çok sevdiğim bır bıçak kendisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,102
Üyeler
203,321
Son üye
quinn1212
Geri