Bilgisayarım Çok Yavaş Açılıyor.

SKD|Life

80+
Reaksiyon skoru
5
Bilgisayarım yaklaşik 60 saniyede açılıyor bunun biostaki ayardan kaynaklı olduğunu biliyorum. Bugün o gerekli bios ayarını açtım onunla beraber açmam gereken 2. Bi ayarda varmış mavi ekranı engelleyen o ayarıda açtım. Olması gerektiği gibi 12 saniyede açıldı ancak sorun burdan sonra başladı. Bu ayarı açtıktan sonra stress test yapayim dedim ve testi başlattım ama testin daha 2. Dakikasında sistemim kitlendi birkaç dakika sonrada crack yedim ve bilgisayarım kendini yeniden başlattı. Yapay zeka bana bu açtığım bios ayarındaki 2 özelliğin uyumsuz olmasından dolayı olduğunu söyledi bende kapattım ondan sonrasıda testi tekrarladım 10 dakika sorunsuz yaptı testi benim burda yaşadığım sorunun çözümü nedir acaba? Teşekkürler

Bios güncelle

Bu sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum
Açtığın ayarları kapatıp test et. Sistemin geç açılsın ama stabil çalışsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 2 bucuk 3 sneedir yani aldigimdan beri guncellemiyom ben dogrusu hayatimda hic guncellemedim ne gibi bir dezavantaji var acaba ?
Kararlılık, donanım desteği ve güvenliği arttır. Örnek olarak AM5 ilk çıktığında bellek tarafında çeşitli hatalar vardı, güncellemeler ile giderildi.

Son düzenleme:
Geri