Elektrik Teknikeri İçin Kariyer Önerisi

Arkadaşlar autocad elektrik tesisatı işinin geleceği varmı elektrik tekniklerliği okuyorum ama imza yetkim sınırlıymış galiba yada kariyer için daha faza fazla önerileriniz varmı mesela hangi alana yönelebilirim?
Kardeşim 5. yılındaki bir elektrik elektronik mühendisi olarak arkadaşların yorumlarda yazdıklarının birebir aynısını söyleyeceğim. KPSS çalış, hayatını kurtar. Dert ettiğin imza yetkisi için de şunu söyleyebilirim, yüksek gerilim projelerinden tut zayıf akım projelerine kadar her şeye imza atma yetkim var elektrik mühendisleri odasından sertifikalı + eğitimliyim fakat imzanı kaç kez kullandın hayatın boyunca dersen cevap sıfır :D Teknikerlik okumakla çok doğru bir karar vermişsin, milleti dinle git KPSS kas devlete sırtını yasla sürünme benim gibi. Şu anki maaşımdan 5-6k düşük bir maaşla işe başlarsın ki benim stajı saymazsan 5. yılım :D

Kardeşim 5. yılındaki bir elektrik elektronik mühendisi olarak arkadaşların yorumlarda yazdıklarının birebir aynısını söyleyeceğim. KPSS çalış, hayatını kurtar. Dert ettiğin imza yetkisi için de şunu söyleyebilirim, yüksek gerilim projelerinden tut zayıf akım projelerine kadar her şeye imza atma yetkim var elektrik mühendisleri odasından sertifikalı + eğitimliyim fakat imzanı kaç kez kullandın hayatın boyunca dersen cevap sıfır :D Teknikerlik okumakla çok doğru bir karar vermişsin, milleti dinle git KPSS kas devlete sırtını yasla sürünme benim gibi. Şu anki maaşımdan 5-6k düşük bir maaşla işe başlarsın ki benim stajı saymazsan 5. yılım :D

Elektrik teknikerligi de atamalar iyi mi acaba bu kadar bende bu sene okuyacağım ama DGS işine mi gitsem kpss mi bilemedim internette araştırdım ama alım çok yapiyormu diye kimisi yapıyor duyo kimisi yok diye kafam karıştı açıkçası İstanbul'da yaşıyorum belediyelerde veya başka devlet kurumlarında teknikerlik atama puanlarına ve konteyjanlarinannereden bakabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,620
Üyeler
203,531
Son üye
DemirB
Geri