Pazaramada bazen böyle olaylar olabiliyor. Daha önce bir şey alıp pazaramanın kendi indirimini kullandıysan diğer siparişte indirimi yansıtmıyor. Satıcı 1699 TL girmiş 118 TL indirimi yapan pazarama. Başka hesapla dene yakın zamanda pazaramadan bir şey aldıysan.1700tl olarak gözüküyor plus almak şart mı?
Hocam keycaps.link alabilirmiyimSanırsam Gk50 bendeki model degil mi ondan geçmeye deger mi yani marka basilmis hali bunun
ME6S Gaming RGB Masaüstü Mikrofon Mikser Kontrollü Type-C 192kHz 24Bit modeli buymus ayni gibi sanirsamBüyük ihtimalle tam uyar hocam. Piyasada satılan bütün mikrofon kollarının ve Havit'in kendi kollarının uçlarındaki vida girişleri standart oluyor. GK71'in altındaki yuvaya o kol cuk diye oturur. Zaten standart dışıysa bile mikrofonların kutusundan ufak bir metal dönüştürücü vida çıkıyor diye biliyorum her türlü takarsın yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraftaki cihazın dış kasası standart oyuncu mikrofonlarına benziyor ama olay kasada değil içindeki ses çipinde bitiyor. Senin elindeki muhtemelen standart 16-bit/48kHz usb bir mikrofon. GK71 de çok farklı bir ses kartı var (24-bit/192kHz) ve XLR girişi bulunuyor. Yani bu ürün fason 'marka basılmış' standart bir mikrofon değil, donanım olarak bir üst lig stüdyo cihazı. Elindekinden buna geçersen seste kelimenin tam anlamıyla çağ atlarsın.
Mekanik Klavyeler için ABS Pudding Tuş Kapakları https://row.hyperx.com/tr/products/hyperx-pudding-keycaps-abs-full-key-set türkiyede pek yok diye biliyorum 2. El de bulunabilir belkiHocam keycaps.link alabilirmiyim
Bu tarz kampanyalar ile gerçekten bedavaya geliyorKonu için teşekkürler ürün gelince testini yapar atarım.
Pazarama Plus ile 900TL Bonus yüklemesine 1800TL bakiye vericekler.
İlk hesap koduyla 1499tl ödedim 900tl bonusu kullandım 600tl karttan çekti.
1 hafta sonra yükleme için 1800tl bakiye daha yüklenecek o zaman 1 tane daha alır arkadaşa hediye ederim.
Nasıl bir hata alıyorsunuz ? Gmail ile felanmı giriş yapmaya çalışıyorsunuz acaba ?Login olamıyorum, siz de böyle bir sorun var mıdır?
Gizli sekmeden girmek zorunda kaldım benLogin olamıyorum, siz de böyle bir sorun var mıdır?