Samsung Serverları Kayıtları Açıldı‼️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhaba arkadaşlar direk konuya girelim Samsung server kayıtları açıldı çoğu telefoncu açılma imkanı yok diyorlardı demekki boş konuşuyorlarmış.Şuan itibariyle Samsung server kayıtları açıldı bu da şu demek artık yurt dışı cihazlarınızı server kayıt yaptırıp kullanabileceksiniz demek.Malesef S26 serisinin ki açılmadı😔

Bir telefoncudan aldığım fiyat listesi:

ORTALAMA USDT Fiyat Listesi:

S23 Serisi 300$

S24 Serisi 370$

S25 Serisi 400$

F5 Serisi 370$

F6 Serisi 400$

F7 Serisi 450$

Sarı siteye kayıtlı ilanlar düşmeye başlamış bile
s25 ultra var tanıdık veriyor sıfır YD 40K fiyata denk geliyor + server kayıt yaptırmayı düşünüyorum pahalımı fiyat yorumunuz nedir?

Hocam şuan yeni açıldı ondan pahalı fiyatlar düşer ayriyeten şuan cihazları kapalı olan ve açmak zorunda olanlar için gibi bir şey şuan sıfır cihaz alıp kaydettirmek saçma ama s25u falan almışıtr 35-40k ya onu kaydettirmek için kullanabilir şuan çok pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel cihaz hocam bende 15T pro kullanıyorum 3-4 gün önce kayıt ettirdim geldi başımıza kötü şeyler

Tam anlamadım hocam detaylı açıklarmısınız
yani bir serverde kayıt yapılırken telefon sayısı fazla olmalı, buna bağlı serverlerde problem çıkabilir, ayrıca telefoncular arkasına durmaz. sistemin tam oturduğundan emin olmak gerekli.

20bine kayıt yaptırıcağınıza 10 fazla verin tr garantili alın

s25 ultra var tanıdık veriyor sıfır YD 40K fiyata denk geliyor + server kayıt yaptırmayı düşünüyorum pahalımı fiyat yorumunuz nedir?
kanka 40a alacaksın 20de kayıta vereceksin 60 ediyor. 72ye satılıyor zaten sence mantıklı mı

70bin hatta

Kaynak nedir hocam kim yapıyor ?

Şuanlık halen server kayıt işlemi aktif değil Samsunglarda, sahibinden kayıtlı diye gördüğünüz ilanları incelemek lazım yalan yanlış bilgi olmasın

Şuanlık halen server kayıt işlemi aktif değil Samsunglarda, sahibinden kayıtlı diye gördüğünüz ilanları incelemek lazım yalan yanlış bilgi olmasın
Bende burdan gördüm sanırım dolandırıcı değil ama dikkat etmek lazım asıl siz biraz araştırma yapın hocam yanlış bilgi demeden önce iyi forumlar

Yotube kanalı:https://youtube.com/@uzmanmobilyazilim

Ekler

• 38791.webp
    38791.webp
    158.3 KB · Hit: 16
Bende burdan gördüm sanırım dolandırıcı değil ama dikkat etmek lazım asıl siz biraz araştırma yapın hocam yanlış bilgi demeden önce iyi forumlar

Yotube kanalı:https://youtube.com/@uzmanmobilyazilim
Youtube kanal linkini ilettin ne oldu şimdi teyitli bilgi mi araştırmış mı oldun ?
Telegram ekran görüntüsü paylamışsın bu da mı teyitli ?
İşin içinde olan biri olarak konuşuyorum şuan SAMSUNGLARDA SERVER KAYDI ŞUAN AÇIK DEĞİL !
Laf sokmaya çalışmadan önce ARAŞTIR konu açıcam post kasıcam diye insanları yanlış kişilere yönlendirip mağdur olmasına aracılık etme.

Konu kilit lütfen.

Youtube kanal linkini ilettin ne oldu şimdi teyitli bilgi mi araştırmış mı oldun ?
Telegram ekran görüntüsü paylamışsın bu da mı teyitli ?
İşin içinde olan biri olarak konuşuyorum şuan SAMSUNGLARDA SERVER KAYDI ŞUAN AÇIK DEĞİL !
Laf sokmaya çalışmadan önce ARAŞTIR konu açıcam post kasıcam diye insanları yanlış kişilere yönlendirip mağdur olmasına aracılık etme.

Konu kilit lütfen.
Görürüz maksimum 1 haftaya yedircem sana bu yanıtını

Ekstradan daha çok yeni açıldı maksimum 1 haftaya her yere yayılmış olur arkadaş bir tane Google araması yaparak bulabileceğini falan sanıyor

Samsungabide kapalı diyor hala güncellenmedi mi acaba benim 1 2 güvendiğim var onlardan 1 tanesinde dönüş alamadım diğeri yok yazdı

direk S25 mi alayım yoksa yd xiaomi 17 pro max falan mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri