🔥İndirim Djı Mini 5 Pro 37,499 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
723
Son düzenleme:
RC2 kumanda ve uzun menzil değil ancak 9 taksit fırsatı var.
Bahsettiğim ekipmanlar sonra da alınabilir gayet mantıklı.

Zaten fly more combo ve ekranlısı 60k larda. Her bir batarya ortalama 4500-5000 kumanda 10-15 bin şarj hub desen ayrı para ayrıca içinde nd filtrede çıkıyor fly more comboda. Açıkçası çok mantıklı gelmedi bana fiyatı.

Lito serisini çok önermiyorlar hocam ya baya araştırdım ben bunu
Eğer 5 pro ya kıyasla dediler ise arada 15bine yakın fiyat farkı var
ama teknik bi sorun var ise bilemiyorum ortalık ürünü anlatanlardan geçilmiyor gerçek eksisini anlatan bulmak zor, ben mini 3 combo dışında kullanmadım üzerine konulanlar sıfır başlayanın ihtiyacını karşılayacağını düşünerek lito diyorum.
tabi lito x1 combo fiyatına mini 5 pro combo bulursam affetmem alırım.

Sebep? Ben de arıyorum ama kararsız kaldım.
Eğer 5 pro ya kıyasla dediler ise arada 15bine yakın fiyat farkı var
ama teknik bi sorun var ise bilemiyorum ortalık ürünü anlatanlardan geçilmiyor gerçek eksisini anlatan bulmak zor, ben mini 3 combo dışında kullanmadım üzerine konulanlar sıfır başlayanın ihtiyacını karşılayacağını düşünerek lito diyorum.
tabi lito x1 combo fiyatına mini 5 pro combo bulursam affetmem alırım.
Herkes bir şeyler diyor valla kafa çorba oldu.

Babama hediye almak istiyorum, kendisi zorlanmadan kullanır diye düşünüyorum, konudaki dron daha güzel olmasına rağmen yedek batarya, ekranlı kumanda vs gibi artılardan dolayı lito mu alsam diye de düşünüyorum bir yandan.

Bugün mini 5 pro siparişi verdikten sonra ben de araştırdım mini 5 pro litodan daha iyi ama arada %50 fiyat artışı var. Bütçe sıkıntısı olan birisi 35k'ya bunu almak yerine bence 3 bataryalı ekranlı kumandalı litoyu almalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sebep? Ben de arıyorum ama kararsız kaldım.

Herkes bir şeyler diyor valla kafa çorba oldu.

Babama hediye almak istiyorum, kendisi zorlanmadan kullanır diye düşünüyorum, konudaki dron daha güzel olmasına rağmen yedek batarya, ekranlı kumanda vs gibi artılardan dolayı lito mu alsam diye de düşünüyorum bir yandan.
Bence litonun tam paketini almak daha mantıklı.

Bu drone da nd filtreyede çok bataryayada ihtiyaç yok bence. Avata veya neo olsa anlıcamda bunun tek bataryası neredeyse 20 dk filan götürüyordu sanırım. 20 dk havada çok bişey yapamazsınız zaten. Taksitle birlikte alınabilir bence. Ekranlı kumandayada çok gerek yok bence. Güzel bi telefonunuz var hem daha hızlı hem daha iyi ekranlı olur şahsen. Benim beklediğim kadar iyi değildi ekranı. Güncellendimi bilmiyorum. Bi süre sonra zaten ya satıcajsınız yada ayda yılda bir uçurucaksınız

Neden önermiyorlar ben de iş için almayı düşünüyordum mini 5 pro ile aralarında fiyat farkına değecek bir şey göremedim kendi kullanımım için

Geri